Минтай, смажений в манній крупі
Минтай, смажений в манній крупі, виходить дуже хрустким, апетитним і рум’яним. Відмінне рішення для ситного перекусу або повноцінного обіду. Подавайте до столу з картопляним пюре та іншими вашими улюбленими гарнірами. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт!
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Минтай – 1,5 кг
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Яйце – 1 шт.
- Крупа манна – 100 гр.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Попередньо розморожуємо минтай. Не використовуємо мікрохвильову піч, даємо рибі самостійно розтанути. Після продукт гарненько промиваємо під водою.
Крок 2. Далі рибу нарізаємо порційними шматочками. Викладаємо їх в глибоку миску.
Крок 3. Посипаємо рибу сіллю і спеціями за смаком. Акуратно перемішуємо і залишаємо трохи для маринування.
Крок 4. Потім кожен шматочок риби у збите яйце.
Крок 5. Далі заготовки добре обвалюємо в манній крупі.
Крок 6. Відправляємо рибу обсмажуватися на сковороду з рослинним маслом. Готуємо з усіх боків до яскравого рум’янцю.
Крок 7. Апетитний минтай з хрусткою скоринкою в манці готовий. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу!