Смажений минтай на сковороді – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Минтай, смажений в манній крупі

Минтай, смажений в манній крупі, виходить дуже хрустким, апетитним і рум’яним. Відмінне рішення для ситного перекусу або повноцінного обіду. Подавайте до столу з картопляним пюре та іншими вашими улюбленими гарнірами. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт!

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Минтай – 1,5 кг
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Яйце – 1 шт.
  • Крупа манна – 100 гр.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Попередньо розморожуємо минтай. Не використовуємо мікрохвильову піч, даємо рибі самостійно розтанути. Після продукт гарненько промиваємо під водою.

Крок 2. Далі рибу нарізаємо порційними шматочками. Викладаємо їх в глибоку миску.

Крок 3. Посипаємо рибу сіллю і спеціями за смаком. Акуратно перемішуємо і залишаємо трохи для маринування.

Крок 4. Потім кожен шматочок риби у збите яйце.

Крок 5. Далі заготовки добре обвалюємо в манній крупі.

Крок 6. Відправляємо рибу обсмажуватися на сковороду з рослинним маслом. Готуємо з усіх боків до яскравого рум’янцю.

Крок 7. Апетитний минтай з хрусткою скоринкою в манці готовий. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу!