Минтай з цибулею та сметаною на сковороді
Минтай з цибулею та сметаною на сковороді – дуже ніжне і апетитне блюдо для ваших сімейних обідів або вечерь. Поживне частування можна подавати до столу разом з овочами та іншими гарнірами за смаком. Для приготування беріть на замітку покроковий рецепт з нашої збірки.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Минтай – 350 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сметана – 150 гр.
- Вода – 150 мл
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо всі необхідні продукти за списком. Минтай заздалегідь розморожуємо і промиваємо під водою.
Крок 2. Очищаємо моркву натираємо на тертці.
Крок 3. Подрібнюємо очищений ріпчасту цибулю.
Крок 4. У сковороді з рослинним маслом обсмажуємо цибулю з морквою до м’якого стану.
Крок 5. Сюди ж викладаємо минтай, попередньо нарізану порційними шматками. Солимо і посипаємо меленим перцем.
Крок 6. Поливаємо заготівлю сметаною, вливаємо трохи теплої води і тушкуємо близько 20 хвилин на невеликому вогні.
Крок 7. Апетитний минтай з цибулею та сметаною на сковороді готовий. Розкладайте по тарілках і пригощайтеся. При бажанні, страву можна доповнити свіжою зеленню.