Смажений минтай на сковороді – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Минтай з цибулею та сметаною на сковороді

Минтай з цибулею та сметаною на сковороді – дуже ніжне і апетитне блюдо для ваших сімейних обідів або вечерь. Поживне частування можна подавати до столу разом з овочами та іншими гарнірами за смаком. Для приготування беріть на замітку покроковий рецепт з нашої збірки.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Минтай – 350 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сметана – 150 гр.
  • Вода – 150 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо всі необхідні продукти за списком. Минтай заздалегідь розморожуємо і промиваємо під водою.

Крок 2. Очищаємо моркву натираємо на тертці.

Крок 3. Подрібнюємо очищений ріпчасту цибулю.

Крок 4. У сковороді з рослинним маслом обсмажуємо цибулю з морквою до м’якого стану.

Крок 5. Сюди ж викладаємо минтай, попередньо нарізану порційними шматками. Солимо і посипаємо меленим перцем.

Крок 6. Поливаємо заготівлю сметаною, вливаємо трохи теплої води і тушкуємо близько 20 хвилин на невеликому вогні.

Крок 7. Апетитний минтай з цибулею та сметаною на сковороді готовий. Розкладайте по тарілках і пригощайтеся. При бажанні, страву можна доповнити свіжою зеленню.