Минтай в клярі на сковороді
Минтай в клярі на сковороді – це дуже смачне і швидке блюдо для вашого сімейного столу. Готуйте продукт до обіду або вечері і подавайте разом з будь-якими гарнірами за смаком. Для спрощення кулінарного процесу скористайтеся перевіреним покроковим рецептом з нашої збірки.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Філе минтая – 0,8 кг
- Яйце – 2 шт.
- Борошно – 170 гр.
- Молоко – 130 мл
- Кріп сушений – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Цибуля зелена – для подачі.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Філе минтая попередньо розморожуємо.
Крок 2. Далі філе нарізаємо порційними шматочками.
Крок 3. Кожен шматок посипаємо сіллю, чорним меленим перцем і сушеним кропом.
Крок 4. Для кляру змішуємо яйця, молоко і борошно. Гарненько збиваємо продукти до отримання однорідної суміші без грудочок.
Крок 5. Обвалюємо в клярі кожен шматочок риби і викладаємо її в добре розігріту з рослинною олією сковороду.
Крок 6. Філе обсмажуємо з обох боків до яскравого рум’янцю.
Крок 7. Соковитий і рум’яний минтай в клярі готовий. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами. Прикрашайте зеленою цибулею.