Минтай у соєвому соусі на сковороді
Минтай у соєвому соусі на сковороді – дуже смачне і апетитне блюдо для ваших сімейних обідів або вечерь. Яскраве частування можна подавати до столу разом з овочами та іншими гарнірами за смаком. Для приготування використовувати покроковий рецепт з нашої збірки.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Минтай – 0,7 кг
- Соус соєвий – 50 мл
- Сіль – 1 щіпка.
- Спеції для риби – 1 ст. л.
- Борошно – 4 ст. л.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Повністю розморожуємо тушку минтая. Після промиваємо його під водою.
Крок 2. Підготовлену рибу нарізаємо порційними шматочками.
Крок 3. Кожен шматок посипаємо сіллю і спеціями, придатними для приготування риби. Поливаємо соєвим соусом і маринуємо близько 10 хвилин.
Крок 4. Далі кожен шматок обвалюємо в борошні.
Крок 5. Розігріваємо Сковороду з рослинним маслом. Викладаємо сюди рибні шматочки.
Крок 6. Обсмажуємо частування до яскравого рум’янцю з обох сторін, після вимикаємо вогонь.
Крок 7. Апетитний смажений минтай в соєвому соусі готовий. Подавайте до столу просто так або з вашими улюбленими гарнірами.