Смажений минтай на сковороді – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Минтай у соєвому соусі на сковороді

Минтай у соєвому соусі на сковороді – дуже смачне і апетитне блюдо для ваших сімейних обідів або вечерь. Яскраве частування можна подавати до столу разом з овочами та іншими гарнірами за смаком. Для приготування використовувати покроковий рецепт з нашої збірки.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Минтай – 0,7 кг
  • Соус соєвий – 50 мл
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Спеції для риби – 1 ст. л.
  • Борошно – 4 ст. л.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Повністю розморожуємо тушку минтая. Після промиваємо його під водою.

Крок 2. Підготовлену рибу нарізаємо порційними шматочками.

Крок 3. Кожен шматок посипаємо сіллю і спеціями, придатними для приготування риби. Поливаємо соєвим соусом і маринуємо близько 10 хвилин.

Крок 4. Далі кожен шматок обвалюємо в борошні.

Крок 5. Розігріваємо Сковороду з рослинним маслом. Викладаємо сюди рибні шматочки.

Крок 6. Обсмажуємо частування до яскравого рум’янцю з обох сторін, після вимикаємо вогонь.

Крок 7. Апетитний смажений минтай в соєвому соусі готовий. Подавайте до столу просто так або з вашими улюбленими гарнірами.