Смажений минтай в панірувальних сухарях
Смажений минтай в панірувальних сухарях виходить дуже хрустким, апетитним і ароматним. Відмінна ідея для ситного перекусу або повноцінного обіду. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами. Для приготування використовуйте наш перевірений покроковий рецепт!
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 4
Склад:
- Філе минтая – 650 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Трави прованські – 1 ч. л.
- Сухарі панірувальні – 150 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Борошно – 3 ст. л.
- Сир твердий – 100 гр.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Заздалегідь розморожуємо минтай і добре промиваємо його.
Крок 2. Далі рибу нарізаємо невеликими шматочками. Солимо їх, перчимо та посипаємо прованськими травами.
Крок 3. Далі кожен шматочок обвалюємо в борошні.
Крок 4. Після борошна занурюємо рибу у збите яйце і потім обвалюють у панірувальних сухарях.
Крок 5. Після такої процедури обсипаємо тертим твердим сиром.
Крок 6. Викладаємо заготовки на розігріту з рослинною олією сковороду. Обсмажуємо з усіх боків до яскравого рум’янцю.
Крок 7. Дуже смачний смажений минтай в панірувальних сухарях готовий. Розкладайте по тарілках і пригощайтеся!