Смажений минтай на сковороді – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Смажений минтай в панірувальних сухарях

Смажений минтай в панірувальних сухарях виходить дуже хрустким, апетитним і ароматним. Відмінна ідея для ситного перекусу або повноцінного обіду. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами. Для приготування використовуйте наш перевірений покроковий рецепт!

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Склад:

  • Філе минтая – 650 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Трави прованські – 1 ч. л.
  • Сухарі панірувальні – 150 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Борошно – 3 ст. л.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Заздалегідь розморожуємо минтай і добре промиваємо його.

Крок 2. Далі рибу нарізаємо невеликими шматочками. Солимо їх, перчимо та посипаємо прованськими травами.

Крок 3. Далі кожен шматочок обвалюємо в борошні.

Крок 4. Після борошна занурюємо рибу у збите яйце і потім обвалюють у панірувальних сухарях.

Крок 5. Після такої процедури обсипаємо тертим твердим сиром.

Крок 6. Викладаємо заготовки на розігріту з рослинною олією сковороду. Обсмажуємо з усіх боків до яскравого рум’янцю.

Крок 7. Дуже смачний смажений минтай в панірувальних сухарях готовий. Розкладайте по тарілках і пригощайтеся!