Смажений минтай на сковороді – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Смажений минтай на сковороді

Смажений минтай на сковороді – це дуже просте і швидке блюдо для вашого сімейного обіду або вечері. Смачно приготувати рибу в домашніх умовах ви можете за допомогою нашого перевіреного покрокового рецепта. Обов’язково беріть на замітку і радуйте своїх близьких!

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Минтай – 2 шт.
  • Борошно – 150 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • Трави прованські – 1 ч. л.
  • Зелень для подачі.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Заздалегідь розморожуємо минтай і добре промиваємо його під водою. Обсушуємо з допомогою паперових рушників.

Крок 2. Далі промиту і обсушену рибу нарізаємо порційними шматками.

Крок 3. В тарілці змішуємо борошно з сіллю і спеціями. Добре перемішуємо сухі продукти між собою.

Крок 4. Обвалюємо кожен шматочок риби в борошняній суміші.

Крок 5. Викладаємо підготовлену рибу на розігріту з рослинною олією сковороду.

Крок 6. Обсмажуємо частування з обох боків до яскравого рум’янцю.

Крок 7. Апетитний смажений минтай в домашніх умовах готовий. Розкладайте по тарілках, доповнюйте зеленню і подавайте до столу!