Смажений минтай на сковороді
Смажений минтай на сковороді – це дуже просте і швидке блюдо для вашого сімейного обіду або вечері. Смачно приготувати рибу в домашніх умовах ви можете за допомогою нашого перевіреного покрокового рецепта. Обов’язково беріть на замітку і радуйте своїх близьких!
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Минтай – 2 шт.
- Борошно – 150 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
- Трави прованські – 1 ч. л.
- Зелень для подачі.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Заздалегідь розморожуємо минтай і добре промиваємо його під водою. Обсушуємо з допомогою паперових рушників.
Крок 2. Далі промиту і обсушену рибу нарізаємо порційними шматками.
Крок 3. В тарілці змішуємо борошно з сіллю і спеціями. Добре перемішуємо сухі продукти між собою.
Крок 4. Обвалюємо кожен шматочок риби в борошняній суміші.
Крок 5. Викладаємо підготовлену рибу на розігріту з рослинною олією сковороду.
Крок 6. Обсмажуємо частування з обох боків до яскравого рум’янцю.
Крок 7. Апетитний смажений минтай в домашніх умовах готовий. Розкладайте по тарілках, доповнюйте зеленню і подавайте до столу!