Смажений минтай на сковороді – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Смажений минтай в майонезі

Смажений минтай в майонезі виходить дуже соковитим, апетитним і рум’яним. Відмінне рішення для ситного перекусу або повноцінного обіду. Подавайте до столу з картопляним пюре та іншими вашими улюбленими гарнірами. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт!

Час готування – 55 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Минтай свіжоморожений – 4 шт.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Борошно – 1 склянка
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Заздалегідь розморожуємо минтай, промиваємо його під водою і обсушуємо з допомогою паперових рушників.

Крок 2. Майонез добре перемішуємо з сіллю і спеціями.

Крок 3. Добре обмазуємо рибу майонезом і маринуємо близько 30 хвилин.

Крок 4. У плоску тарілку всипаємо борошно. Розмішуємо її також зі спеціями за смаком.

Крок 5. Мариновану в майонезі рибку обвалюємо в борошні і перекладаємо в сковороду, розігріту з рослинною олією.

Крок 6. Обсмажуємо частування до яскравого рум’янцю з обох сторін.

Крок 7. Рум’яний обсмажений минтай в майонезі готовий. Розкладайте по порційних тарілках і подавайте до столу!