Смажений минтай в майонезі
Смажений минтай в майонезі виходить дуже соковитим, апетитним і рум’яним. Відмінне рішення для ситного перекусу або повноцінного обіду. Подавайте до столу з картопляним пюре та іншими вашими улюбленими гарнірами. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт!
Час готування – 55 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Минтай свіжоморожений – 4 шт.
- Майонез – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Борошно – 1 склянка
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Заздалегідь розморожуємо минтай, промиваємо його під водою і обсушуємо з допомогою паперових рушників.
Крок 2. Майонез добре перемішуємо з сіллю і спеціями.
Крок 3. Добре обмазуємо рибу майонезом і маринуємо близько 30 хвилин.
Крок 4. У плоску тарілку всипаємо борошно. Розмішуємо її також зі спеціями за смаком.
Крок 5. Мариновану в майонезі рибку обвалюємо в борошні і перекладаємо в сковороду, розігріту з рослинною олією.
Крок 6. Обсмажуємо частування до яскравого рум’янцю з обох сторін.
Крок 7. Рум’яний обсмажений минтай в майонезі готовий. Розкладайте по порційних тарілках і подавайте до столу!