Котлети з маша
Котлети з маша – це неймовірно смачна і поживна кулінарна ідея для вашого обіду або вечері. Таке частування стане цікавою альтернативою м’ясних котлет. Щоб смачно приготувати апетитну страву, використовуйте покроковий рецепт з фотографіями із нашої збірки.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Склад:
- Маш – 150 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Борошно – 2 ст. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Сухарі панірувальні – 4 ст. л.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Маш заздалегідь вимочуємо в холодній воді.
Крок 2. Вимочений інгредієнт відварюємо на плиті до розм’якшення.
Крок 3. Дрібно нарізаємо цибулю.
Крок 4. Подрібнену цибулю обсмажуємо до м’якого стану в сковороді з рослинним маслом.
Крок 5. Готовий маш викладаємо в глибоку миску.
Крок 6. Маш подрібнюємо заглибним блендером. Необхідно отримати ніжну кашку.
Крок 7. В заготовку викладаємо обсмажені цибулю і розбиваємо куряче яйце.
Крок 8. Додаємо борошно, сіль і спеції.
Крок 9. Ретельно перемішуємо масу з маша.
Крок 10. З заготівлі ліпимо акуратні котлети, обвалюємо їх у панірувальних сухарях.
Крок 11. Викладаємо підготовлені котлети в сковороду з рослинним маслом.
Крок 12. Обсмажуємо частування до рум’янцю з усіх боків.
Крок 13. Котлети з маша готові. Пригощайтеся!