Требухів яловича з цибулею на сковороді
Требухів яловича з цибулею на сковороді виходить досить апетитною. Страва, як і інші субпродукти, не для вразливих і вибагливих персон. Бюджетний продукт можна приготувати смачно, незважаючи на непрезентабельний вигляд. Процес не обтяжить вас, і навіть якщо ви сумнівно ставитеся до субпродуктів, хоча б одного разу варто сготовить це чудо.
Час готування – 3 ч. 00 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 3
Інгредієнти:
- Требухів – 1,5 кг
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Перець чорний горошком – за смаком.
- Перець чорний духмяний горошком – за смаком.
- Лавровий лист – 2 шт.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – 150 мл
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Очищений напівфабрикат гарненько обмийте у воді, при необхідності розморозьте. Поділіть на частини і складіть в ємність для варіння. Влийте воду, закип’ятіть і вилийте перший бульйон, промийте тельбух і повторіть всі дії ще два рази.
Крок 2. Одну цибулину обшелушите. Оранжевий коренеплід очистіть від шкірки овочечисткою. Очищену цибулину і морквину складіть в каструлю разом з лаврушкой і горошинками перцю. Влийте воду. Посоліть, закип’ятіть, мінімізуйте нагрів і варіть під кришкою 3 години.
Крок 3. Зварений субпродукт дістаньте і остудіть.
Крок 4. Заготівлю наріжте соломкою.
Крок 5. Другу цибулину нарубайте півкільцями.
Крок 6. На прогріту сковороду влийте олію і готуйте цибулю до прозорості.
Крок 7. Коли досягнете бажаного результату, додайте тельбух.
Крок 8. Підсмажте, при бажанні додайте улюблені спеції.
Крок 9. Зелень сполосніть і порубаєте, присипте блюдо і вимкніть конфорку.
Крок 10. Подавайте оригінальне блюдо порційно, при бажанні доповніть гарніром. Приємного апетиту!