Страви з яловичого рубця (тельбуха) – 7 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Требухів яловича з цибулею на сковороді

Требухів яловича з цибулею на сковороді виходить досить апетитною. Страва, як і інші субпродукти, не для вразливих і вибагливих персон. Бюджетний продукт можна приготувати смачно, незважаючи на непрезентабельний вигляд. Процес не обтяжить вас, і навіть якщо ви сумнівно ставитеся до субпродуктів, хоча б одного разу варто сготовить це чудо.

Час готування – 3 ч. 00 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 3

Інгредієнти:

  • Требухів – 1,5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Перець чорний горошком – за смаком.
  • Перець чорний духмяний горошком – за смаком.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – 150 мл
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Очищений напівфабрикат гарненько обмийте у воді, при необхідності розморозьте. Поділіть на частини і складіть в ємність для варіння. Влийте воду, закип’ятіть і вилийте перший бульйон, промийте тельбух і повторіть всі дії ще два рази.

Крок 2. Одну цибулину обшелушите. Оранжевий коренеплід очистіть від шкірки овочечисткою. Очищену цибулину і морквину складіть в каструлю разом з лаврушкой і горошинками перцю. Влийте воду. Посоліть, закип’ятіть, мінімізуйте нагрів і варіть під кришкою 3 години.

Крок 3. Зварений субпродукт дістаньте і остудіть.

Крок 4. Заготівлю наріжте соломкою.

Крок 5. Другу цибулину нарубайте півкільцями.

Крок 6. На прогріту сковороду влийте олію і готуйте цибулю до прозорості.

Крок 7. Коли досягнете бажаного результату, додайте тельбух.

Крок 8. Підсмажте, при бажанні додайте улюблені спеції.

Крок 9. Зелень сполосніть і порубаєте, присипте блюдо і вимкніть конфорку.

Крок 10. Подавайте оригінальне блюдо порційно, при бажанні доповніть гарніром. Приємного апетиту!