суп Гороховий з м’ясним фаршем
суп Гороховий з м’ясним фаршем відрізняється від оригінального першого страви, приготованої на копченостях, однак, це жодним чином не позначається на його смакових характеристиках. Такий супчик підкорить вас своїм насиченим і ніжним смаком. Спробуйте і переконаєтеся в цьому самостійно!
Час приготування – 60 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 5-6.
Склад:
- Вода – 2,5 л
- Горох – 1 склянка
- Фарш яловичий – 300 гр.
- Морквина – 1 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Цибуля – 2 шт.
- Паприка солодка мелена – 1 ч. л.
- Хмелі-сунелі – 0,5 ч. л.
- Базилік сушений – 2 щіпки.
- Орегано – 1 щіпка.
- Перець «чилі» – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Промитий горох заливаємо водою і відварюємо близько 15 хвилин.
Крок 2. Тепер до гороху викладаємо фарш, засікаємо 5 хвилин.
Крок 3. Не гаючи часу, нарізаємо шматочками очищену картоплю.
Крок 4. Закидаємо нарізку в бульйон і чекаємо ще 10 хвилин.
Крок 5. Потім, натираємо моркву на тертці з дрібними отворами, чверть кільцями цибулини ріжемо.
Крок 6. Висипаємо овочі до решти інгредієнтів.
Крок 7. Доповнюємо страва спеціями, зазначеними у списку, а також цілим гострим перцем. Тушкуємо блюдо 10 хвилин.
Крок 8. Супчик готуємо та подаємо до столу, не чекаючи охолодження. Готуйте і отримуйте задоволення від процесу!