Суп з фаршем – 10 рецептів приготування з покроковими фото

суп Гороховий з м’ясним фаршем

суп Гороховий з м’ясним фаршем відрізняється від оригінального першого страви, приготованої на копченостях, однак, це жодним чином не позначається на його смакових характеристиках. Такий супчик підкорить вас своїм насиченим і ніжним смаком. Спробуйте і переконаєтеся в цьому самостійно!

Час приготування – 60 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 5-6.

Склад:

  • Вода – 2,5 л
  • Горох – 1 склянка
  • Фарш яловичий – 300 гр.
  • Морквина – 1 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Паприка солодка мелена – 1 ч. л.
  • Хмелі-сунелі – 0,5 ч. л.
  • Базилік сушений – 2 щіпки.
  • Орегано – 1 щіпка.
  • Перець «чилі» – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Промитий горох заливаємо водою і відварюємо близько 15 хвилин.

Крок 2. Тепер до гороху викладаємо фарш, засікаємо 5 хвилин.

Крок 3. Не гаючи часу, нарізаємо шматочками очищену картоплю.

Крок 4. Закидаємо нарізку в бульйон і чекаємо ще 10 хвилин.

Крок 5. Потім, натираємо моркву на тертці з дрібними отворами, чверть кільцями цибулини ріжемо.

Крок 6. Висипаємо овочі до решти інгредієнтів.

Крок 7. Доповнюємо страва спеціями, зазначеними у списку, а також цілим гострим перцем. Тушкуємо блюдо 10 хвилин.

Крок 8. Супчик готуємо та подаємо до столу, не чекаючи охолодження. Готуйте і отримуйте задоволення від процесу!