Суп з фаршем – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Суп з фрикадельками з рису і фаршу

Суп з фрикадельками з рису і фаршу готується в рази швидше, ніж готувати бульйон на м’ясі з кісточкою. Для готовності фаршу і картоплі з рисом нам знадобиться не більше години, за цей час бульйон встигне стати наваристим і приємно здивує вас своєю прозорістю.

Час приготування – 60 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 3,8 л.

Інгредієнти:

  • Фарш з яловичини – 500 гр.
  • Часник – 1 зуб.
  • Картопля – 5 шт.
  • Цибулини – 2 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Рис – 1 склянка
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Для приготування фрикадельок в робочій ємності об’єднуємо подрібнений часник, півсклянки крупи, фарш, сіль і перець – ретельно перемішуємо і трохи оббиваємо прямо в тарілці. Формуем заготовки.

Крок 2. У каструлю наливаємо воду і акуратно викладаємо напівфабрикати з яловичини, включаємо нагрівання і обов’язково позбавляємося від утворюється пінки за допомогою шумівки.

Крок 3. Очищаємо і промиваємо овочі, на великі сегменти розрізаємо картоплю, моркву ріжемо півкільцями.

Крок 4. Лук «звільняємо» від лушпиння і нарізаємо так, як показано на фото. Овочеве асорті і залишився рис закидаємо в бульйон і варимо протягом півгодини. Перед вимиканням присмачую сіллю і рубаною зеленню.

Крок 5. Наваристий суп з прозорим бульйоном подаємо до столу і негайно знімаємо пробу. Приємного апетиту!