Суп з фрикадельками з рису і фаршу
Суп з фрикадельками з рису і фаршу готується в рази швидше, ніж готувати бульйон на м’ясі з кісточкою. Для готовності фаршу і картоплі з рисом нам знадобиться не більше години, за цей час бульйон встигне стати наваристим і приємно здивує вас своєю прозорістю.
Час приготування – 60 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 3,8 л.
Інгредієнти:
- Фарш з яловичини – 500 гр.
- Часник – 1 зуб.
- Картопля – 5 шт.
- Цибулини – 2 шт.
- Морква – 2 шт.
- Рис – 1 склянка
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Для приготування фрикадельок в робочій ємності об’єднуємо подрібнений часник, півсклянки крупи, фарш, сіль і перець – ретельно перемішуємо і трохи оббиваємо прямо в тарілці. Формуем заготовки.
Крок 2. У каструлю наливаємо воду і акуратно викладаємо напівфабрикати з яловичини, включаємо нагрівання і обов’язково позбавляємося від утворюється пінки за допомогою шумівки.
Крок 3. Очищаємо і промиваємо овочі, на великі сегменти розрізаємо картоплю, моркву ріжемо півкільцями.
Крок 4. Лук «звільняємо» від лушпиння і нарізаємо так, як показано на фото. Овочеве асорті і залишився рис закидаємо в бульйон і варимо протягом півгодини. Перед вимиканням присмачую сіллю і рубаною зеленню.
Крок 5. Наваристий суп з прозорим бульйоном подаємо до столу і негайно знімаємо пробу. Приємного апетиту!