Салат з консервованим тунцем, яйцем і огірком
Салат з консервованим тунцем, яйцем і огірком – це проста і дуже смачна закуска для домашнього або святкового меню. Таке частування вийде неймовірно поживним і апетитним. Приготуйте салат з допомогою нашого перевіреного рецепту з покроковим описом процесу.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Тунець консервований – 100 гр.
- Картопля – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Огірок маринований – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Сир твердий – 30 гр.
- Цибуля ріпчаста – ¼ шт.
- Цибуля зелена подрібнений – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Майонез – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Дрібними кубиками ріжемо ріпчасту цибулю. Заливаємо продукт окропом на дві-три хвилини, після воду зливаємо. Ошпарений цибулю остуджуємо. Така процедура прибере зайву гіркоту.
Крок 2. Відварюємо, остуджуємо і очищаємо яйце, моркву і картоплю. Далі ці продукти натираємо на тертці. Маринований огірок ріжемо дрібними кубиками.
Крок 3. З консервованого тунця зливаємо рідину. Рибу добре розминаємо виделкою.
Крок 4. Починаємо збирати салат. На плоску тарілку кладемо формировочное кільце. Першим шаром викладаємо тертий картопля. Солимо його за смаком і обмазуємо майонезом.
Крок 5. Далі викладаємо шар з консервованого тунця.
Крок 6. Викладаємо цибулю і моркву, добре обмазуємо майонезом.
Крок 7. Наступний шар – кубики маринованого огірка. Знову додаємо майонез.
Крок 8. Викладаємо терту моркву, обмазуємо її майонезом.
Крок 9. Посипаємо заготівлю тертим сиром.
Крок 10. Частування можна прикрасити зеленню і шматочками вареної моркви. Даємо страві трохи просочитися і знімаємо формировочное кільце.
Крок 11. Салат з консервованим тунцем, яйцем і огірком готовий. Можна подавати до столу!