Теплий салат з курячою печінкою
Теплий салат з курячою печінкою – оригінальна закуска для вашої вечері чи свята. Таке блюдо порадує насиченим смаком і поживними властивостями. Для приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Печінка куряча – 300 гр.
- Помідори – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Петрушка – 0,5 пучка.
- Борошно – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Часник – 2 зубчики.
- Масло рослинне – 40 мл
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком. Курячу печінку відразу промиваємо, очищаємо від плівок і прожилок.
Крок 2. Дрібно нарізаємо петрушку і зубчики часнику. Ріпчасту цибулю ріжемо тонкими півкільцями.
Крок 3. Промиті помідори ріжемо акуратними шматочками. Плодоніжку видаляємо. Кладемо їх в глибоку миску разом із зеленню, цибулею і часником.
Крок 4. Солимо інгредієнти і перемішуємо. На час відставляємо в сторону для виділення соку.
Крок 5. Підготовлену курячу печінку ріжемо тонкою соломкою.
Крок 6. Кладемо шматочки печінки в пакет, посипаємо борошном і гарненько перемішуємо.
Крок 7. Розігріваємо Сковороду з рослинним маслом. Викладаємо сюди курячу печінку. Обсмажуємо близько 6-8 хвилин, періодично помішуючи. В кінці печінка солимо за смаком.
Крок 8. Гарячу печінка викладаємо до овочів, перемішуємо, щільно закриваємо кришкою і даємо настоятися 10 хвилин. Перед подачею посипаємо салат чорним меленим перцем.
Крок 9. Теплий салат з курячою печінкою готовий. Подавайте до столу і швидше пробуйте!