Ситні салати – 10 смачних і простих рецептів на швидку руку з покроковими фото

Теплий салат з курячою печінкою

Теплий салат з курячою печінкою – оригінальна закуска для вашої вечері чи свята. Таке блюдо порадує насиченим смаком і поживними властивостями. Для приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Печінка куряча – 300 гр.
  • Помідори – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Петрушка – 0,5 пучка.
  • Борошно – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Масло рослинне – 40 мл

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком. Курячу печінку відразу промиваємо, очищаємо від плівок і прожилок.

Крок 2. Дрібно нарізаємо петрушку і зубчики часнику. Ріпчасту цибулю ріжемо тонкими півкільцями.

Крок 3. Промиті помідори ріжемо акуратними шматочками. Плодоніжку видаляємо. Кладемо їх в глибоку миску разом із зеленню, цибулею і часником.

Крок 4. Солимо інгредієнти і перемішуємо. На час відставляємо в сторону для виділення соку.

Крок 5. Підготовлену курячу печінку ріжемо тонкою соломкою.

Крок 6. Кладемо шматочки печінки в пакет, посипаємо борошном і гарненько перемішуємо.

Крок 7. Розігріваємо Сковороду з рослинним маслом. Викладаємо сюди курячу печінку. Обсмажуємо близько 6-8 хвилин, періодично помішуючи. В кінці печінка солимо за смаком.

Крок 8. Гарячу печінка викладаємо до овочів, перемішуємо, щільно закриваємо кришкою і даємо настоятися 10 хвилин. Перед подачею посипаємо салат чорним меленим перцем.

Крок 9. Теплий салат з курячою печінкою готовий. Подавайте до столу і швидше пробуйте!