Ситні салати – 10 смачних і простих рецептів на швидку руку з покроковими фото

Салат з копченою куркою і корейською морквою

Салат з копченою куркою і корейською морквою – це цікаве частування, яке точно різноманітить ваше меню. Така закуска вийде дуже соковитою, живильної і в міру пікантною. Встояти неможливо. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями із нашої збірки.

Час приготування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Склад:

  • Курка копчена – 300 гр.
  • Морква по-корейськи – 300 гр.
  • Капуста пекінська – 300 гр.
  • Сухарики – 30 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Майонез – 200 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за смаком.

Крок 2. Пекінську капусту промиваємо, обсушуємо її і нарізаємо невеликими смужками. Пару листочків капусти можна попередньо відокремити для подачі.

Крок 3. Викладаємо шматочки пекінської капусти в глибокий салатник. Сюди ж відправляємо корейську моркву. Попередньо її можна розрізати на відрізки поменше.

Крок 4. Копчену курку нарізаємо невеликими кубиками або тонкою соломкою. Відправляємо її до овочів.

Крок 5. Відміряємо вказану кількість майонезу. Продавлюємо в нього очищені зубчики часнику. Добре перемішуємо суміш.

Крок 6. Поливаємо часниковою заправкою продукти в салатник.

Крок 7. Ретельно все перемішуємо, щоб всі інгредієнти однаково просочилися майонезом.

Крок 8. На сервірувальну тарілку викладаємо капустяні листочки. А на них розміщуємо готовий салат.

Крок 9. Салат з копченою куркою і корейською морквою готовий. Посипайте сухариками і подавайте до столу!