Салат Обжорка з куркою і солоними огірками
Салат Обжорка з куркою і солоними огірками – це простий у виконанні і дуже смачна закуска для домашнього або святкового меню. Таке частування точно не затримається на вашому столі. Приготуйте салат з допомогою нашого перевіреного рецепту з покроковими фото і детальним описом процесу.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- куряче Філе – 0,5 кг
- Огірок солоний – 4 шт.
- Гриби шампіньйони – 0,5 кг
- Цибуля ріпчаста – 200 гр.
- Морква – 200 гр.
- Масло рослинне – 30 мл
- Сіль – за смаком.
- Лист лавровий – 1 шт.
- Зелень – для прикраси.
- Масло рослинне – для смаження.
Для соусу:
- Майонез – 100 гр.
- Кефір – 100 мл
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком. Очищаємо овочі, промиваємо куряче філе і печериці.
Крок 2. Ріжемо Тонкими пластинками гриби, подрібнюємо цибулю і моркву натираємо на крупній тертці.
Крок 3. Окремо обсмажуємо гриби і цибулю з морквою. Всі інгредієнти смажимо до повної готовності і м’якості.
Крок 4. Відварюємо куряче філе в підсоленій воді з лавровим листком. Готове куряче м’ясо охолодити і дрібно нарізаємо. Невеликими кубиками розбираємо солоні огірки.
Крок 5. Для салатної заправки змішуємо майонез, кефір і спеції за смаком. Ретельно перемішуємо соус.
Крок 6. У глибоку миску викладаємо всі компоненти салату: куряче філе, гриби, обсмажені овочі і солоні огірки.
Крок 7. Поливаємо інгредієнти заправкою. Після гарненько перемішуємо частування.
Крок 8. Салат Обжорка з куркою і солоними огірками готовий. Подавайте його до столу, прикрасивши ароматною зеленню!