Тісто для лазаньї – 6 рецептів листів для лазаньї з покроковими фото

Тісто для лазаньї в хлібопічці

Тісто для лазаньї в хлібопічці замішується з меншими витратами праці господині і завжди виходить однорідним, еластичним, незалежно від обраного складу інгредієнтів. У цьому рецепті замішуємо тісто на борошні, яйцях і рослинному маслі. Використовуємо програму «Тісто» і час замісу в середньому 15-20 хвилин, в залежності від моделі гаджета.

Час готування: 1 год.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 1.

Склад:

  • Борошно пшеничне – 300 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Масло рослинне – 1.5 ст. л.
  • Сіль – ½ ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Першим ділом точно відміряти, згідно пропорції рецепта, всі інгредієнти для тіста.

Крок 2. У відерце хлібопічки розбити три курячих яйця і налити півтори ложки рослинної олії.

Крок 3. Потім насипати просіяне на сито борошно з сіллю. Відерце помістити в хлібопічку. Закрити кришку і встановити програму «Тісто» на 15-20 хвилин.

Крок 4. Коли тісто збереться в один ком, хлібопічку вимкнути.

Крок 5. Замішане тісто загорнути в харчову плівку і на півгодини покласти в холодильник для расстойки.

Крок 6. Після закінчення цього часу тісто розрізати на 4 однакових шматка.

Крок 7. Кожен шматочок розрізати навпіл і у вас вийде 8 штук.

Крок 8. Потім всі шматочки тіста розкачати в тонкі листи. Адже цей момент так само визначає смак лазаньї. Краї шматочків рівно обрізати.

Крок 9. Листи тесту по 2 штуки опустити в окріп і після спливання вийняти шумівкою.

Крок 10. З замішаного в хлібопічці тесту можна приступати до формування лазаньї з будь-якою начинкою. Смачних і вдалих страв!