Простий і смачний рецепт запечених печериць з сиром і фаршем
Гриби добре поєднуються з м’ясним фаршем та сиром. Закуска виходить ситним, кріп і коріандр підкреслюють смак печериць, а золотиста сирна скоринка надає блюдо апетитний вигляд.
Час приготування: 50 хвилин.
Час приготування: 20 хвилин.
Порцій – 6.
Склад:
- Печериці свіжі великі – 6 шт.
- Фарш м’ясний – 250 гр.
- Цибуля – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Сир твердий – 50-60 гр.
- Кріп – 2 гілочки.
- Коріандр мелений – 2 щіпки.
- Перець чорний мелений – 2 щіпки.
- Паприка солодка – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
Процес приготування:
1. Гриби промити і просушити паперовим рушником, видалити ніжки, капелюшки очистити від плівок.
2. Цибулю нарізати дрібними кубиками, часник порубати.
3. Фарш змішати з цибулею і часником, приправити сіллю, коріандром, чорним перцем і подрібненим кропом.
4. Заповнити грибні капелюшки фаршем і укласти у форму, змащену рослинним маслом.
5. Сир натерти на крупній тертці і посипати печериці.
6. Готувати гриби в духовці при температурі 190-200 градусів 30 хвилин.
7. Подавати печериці з фаршем та сиром можна в якості гарячої або холодної закуски, прикрасивши зеленню. Насолоджуйтесь!