Як запекти печериці в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Як самостійно запекти гриби з сиром і часником в духовці?

Для приготування печериць з сиром і часником потрібен мінімальний набір інгредієнтів і трохи часу. Блюдо неможливо зіпсувати, а результат порадує не тільки саму господиню, але і рідних та близьких за святковим столом.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 10 хвилин.

Порцій – 2.

Склад:

  • шампіньйони (Печериці) – 9 шт.
  • Сир твердий – 80 гр.
  • Часник – 6 зубчиків.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Часник очистіть і дрібно порубаєте.

2. Гриби промийте, відріжте ніжки і подрібніть їх кубиком.

3. Сир натріть на дрібній стороні терки.

4. Заповніть капелюшки печериць часником з нарізаними грибними ніжками. Посоліть і поперчіть. Зверху посипте тертим сиром.

5. Гриби викладіть на деко і запікайте в духовці, нагрітій до 180 градусів, близько півгодини. Смачні і ароматні печериці готові!