Як самостійно запекти гриби з сиром і часником в духовці?
Для приготування печериць з сиром і часником потрібен мінімальний набір інгредієнтів і трохи часу. Блюдо неможливо зіпсувати, а результат порадує не тільки саму господиню, але і рідних та близьких за святковим столом.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 10 хвилин.
Порцій – 2.
Склад:
- шампіньйони (Печериці) – 9 шт.
- Сир твердий – 80 гр.
- Часник – 6 зубчиків.
- Зелень – 1 пучок.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Часник очистіть і дрібно порубаєте.
2. Гриби промийте, відріжте ніжки і подрібніть їх кубиком.
3. Сир натріть на дрібній стороні терки.
4. Заповніть капелюшки печериць часником з нарізаними грибними ніжками. Посоліть і поперчіть. Зверху посипте тертим сиром.
5. Гриби викладіть на деко і запікайте в духовці, нагрітій до 180 градусів, близько півгодини. Смачні і ароматні печериці готові!