Яловичі щічки – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Яловичі щічки в мультиварці

Яловичі щічки в мультиварці – максимально ніжне блюдо, від якого не відмовиться жоден м’ясоїд. За рахунок довгого томління м’ясо розпадається на волокна і виходить максимально апетитним. Бюджетний продукт подають як на урочисті події, так і у звичайні дні.

Час готування – 3 ч. 40 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Яловичі щічки – 1 шт.
  • Вода – 50 мл
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Помідори – за бажанням.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Суміш перців – за смаком.
  • Пюре – для подачі.
  • Зелень – для прикраси.

Процес приготування:

Крок 1. Яловичу щічку промийте і приберіть вологу серветками. Підсолити.

Крок 2. Приперчите.

Крок 3. Увімкніть прилад у мережу. Вилийте На дно трохи води.

Крок 4. Помістіть яловичу щічку. Очищену цибулину нарубайте довільно і відправте в чашу.

Крок 5. Для аромату додати пару листочків лаврушки.

Крок 6. У мене були заморожені помідори. Якщо у вас немає, можна обійтися і без них.

Крок 7. Закрийте кришку приладу.

Крок 8. На панелі виберіть «Гасіння», час 3,5 години.

Крок 9. Готуйте до закінчення програми. Після звукового оповіщення відкрийте кришку приладу. Поки нудиться щічка, приготуйте улюблений гарнір.

Крок 10. Очистіть від шкірки картоплю. Я використовую економку. Зваріть, підсолюємо воду. Відварну картоплю протріть через сито. Здобріть вершковим маслом. Картопляне пюре викладіть у посуд для подавання. Зверху полийте соусом і викладіть щічку. Прикрасьте улюбленої зеленню і пригощайте домочадців. Приємного насолоди!