Паста з говяжьими щічками
Паста з говяжьими щічками виглядає надзвичайно яскраво і святково. Таке частування буде доречно в будь-якій ситуації – будь то важливе урочиста подія або вечеря в тихій дружній компанії. Ошатний кулінарний шедевр гарантовано сподобається всім, кому пощастить його покуштувати.
Час приготування – 15 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 2
Склад:
- Телячі щічки – 50 гр.
- Паста – 150 гр.
- Курячий бульйон – 50 мл
- Петрушка – за смаком.
- Зелень – для прикраси.
Для соусу:
- Цибуля ріпчаста – 50 гр.
- Лісові гриби – 200 гр.
- Печериці – 200 гр.
- Вершки 33% – 1 л
Процес приготування:
Крок 1. Підготуйте продукти. Яловичі щічки промийте і видаліть вологу серветками. Порубаєте квадратиками.
Крок 2. Підготуйте гриби і цибулю. Очистіть і довільно нарубаєте. Складові подрібніть заглибним блендером. Відправте в сковорідку і тушкуйте до м’якості. Влийте вершки і варіть до загустіння. Додайте щічки і тушкуйте, поки маса не закипить вдруге.
Крок 3. Зваріть пасту відповідно до інструкції, зазначеної на зворотному боці упаковки. Злийте через сито.
Крок 4. Пасту відправте в соус і об’єднайте. Влийте курячий бульйон. Прокип’ятіть декілька хвилин.
Крок 5. Посуд для подачі наповніть ароматною пастою. Задекоріруйте зеленню і кличте на дегустацію чарівного страви. Приємного насолоди!