Яловичі щічки – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Паста з говяжьими щічками

Паста з говяжьими щічками виглядає надзвичайно яскраво і святково. Таке частування буде доречно в будь-якій ситуації – будь то важливе урочиста подія або вечеря в тихій дружній компанії. Ошатний кулінарний шедевр гарантовано сподобається всім, кому пощастить його покуштувати.

Час приготування – 15 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 2

Склад:

  • Телячі щічки – 50 гр.
  • Паста – 150 гр.
  • Курячий бульйон – 50 мл
  • Петрушка – за смаком.
  • Зелень – для прикраси.

Для соусу:

  • Цибуля ріпчаста – 50 гр.
  • Лісові гриби – 200 гр.
  • Печериці – 200 гр.
  • Вершки 33% – 1 л

Процес приготування:

Крок 1. Підготуйте продукти. Яловичі щічки промийте і видаліть вологу серветками. Порубаєте квадратиками.

Крок 2. Підготуйте гриби і цибулю. Очистіть і довільно нарубаєте. Складові подрібніть заглибним блендером. Відправте в сковорідку і тушкуйте до м’якості. Влийте вершки і варіть до загустіння. Додайте щічки і тушкуйте, поки маса не закипить вдруге.

Крок 3. Зваріть пасту відповідно до інструкції, зазначеної на зворотному боці упаковки. Злийте через сито.

Крок 4. Пасту відправте в соус і об’єднайте. Влийте курячий бульйон. Прокип’ятіть декілька хвилин.

Крок 5. Посуд для подачі наповніть ароматною пастою. Задекоріруйте зеленню і кличте на дегустацію чарівного страви. Приємного насолоди!