Заливний рибний пиріг з консервами
Заливний пиріг з консервами виходить неймовірно соковитим і цікавим за смаком. Поживна випічка нікого не залишить байдужим. Частування нескладно приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 8
Інгредієнти:
- Борошно – 4 ст. л.
- Сметана – 200 гр.
- Майонез – 200 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – 1 щіпка.
- Сода – 1 щіпка.
- Масло рослинне – для змазування форми.
Для начинки:
- Картопля – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Риба консервована – 1 банку.
Процес приготування:
Крок 1. З рибної консерви зливаємо рідину. Рибу викладаємо на тарілку.
Крок 2. Далі продукт добре розминаємо виделкою.
Крок 3. Очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо його.
Крок 4. Очищений картопля, промиваємо і натираємо на крупній тертці.
Крок 5. У глибокій мисці з’єднуємо яйце, сметану, майонез, борошно, сіль і соду. Вимішуємо до однорідної жидковатого тесту.
Крок 6. Форму для випікання обмазуємо рослинним маслом. Вливаємо сюди половину тіста і посипаємо його тертим картоплею.
Крок 7. Викладаємо рибу і цибулю. Їх попередньо перемішуємо між собою.
Крок 8. Заливаємо начинку тістом, що залишилося.
Крок 9. Відправляємо страву в розігріту до 200 градусів духовку на 35-40 хвилин.
Крок 10. Заливний пиріг з консервами готовий. Нарізайте частування і подавайте до столу!