Чевапчичи – 8 рецептів приготування

Домашні чевапчичи в беконі

Оригінальним і смачним варіантом приготування цих балканських ковбасок в домашніх умовах буде чевапчичи в беконі. Чевапчичи, загортаються в тонкі скибочки будь-якого бекону і запікаються на сковорідці або в духовці, що робить їх дуже соковитими і ароматними. Заміс і склад фаршу мало відрізняються від традиційних чевапчичи.

Час готування: 1 год.

Час приготування: 20 хвилин.

Порції: 4.

Склад:

  • Фарш асорті – 600 гр.
  • Свинячий бекон – 200 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Коріандр мелений – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Приправа для мяса – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Часник – 3 зуб.

Процес приготування:

Крок 1. Для фаршу очистити і дрібно нарізати цибулину і обсмажити до легкого золотистого кольору на розігрітому рослинному маслі. За цей час в окремий посуд перекласти фарш, розбити до нього куряче яйце, додати часник, пропущений через землянку, насипати зазначені в рецепті сіль із приправами.

Крок 2. Перекласти до фаршу обсмажену цибулю.

Крок 3. Фарш з цими інгредієнтами руками добре протягом 10 хвилин вимісити, щоб вийшов однорідним і в’язким.

Крок 4. Руками або за допомогою пластикової пляшки з замішаного фаршу сформувати тонкі ковбаски довжиною до 10 див Розкласти їх на дошці.

Крок 5. Бекон, гострим ножем нарізати тонкими довгими смужками.

Крок 6. На дві смужки бекону укласти, сформовану чевапчичи.

Крок 7. Щільно згорнути рулетиком.

Крок 8. Рулетики відразу стиком донизу укласти на тефлоновий килимок або застелене папером деко.

Крок 9. Таким способом сформувати всі чевапчичи і розкласти на килимку.

Крок 10. Духовку розігріти до 180 градусів. Помістити в неї килимок/лист з ковбасками в беконі.

Крок 11. Запікати чевапчичи протягом 40 хвилин до красивого рум’яного кольору.

Крок 12. Чевапчичи акуратно перекласти з килимка на блюдо.

Крок 13. Потім їх розкласти по порційних тарілках і доповнити будь-яким гарніром.

Крок 14. Приготовані з чевапчичи з беконом сервірувати до столу гарячі. Приємного апетиту!