Голубці на деку в духовці
Голубці на деку в духовці виходять дуже смачними, соковитими і ароматними. Подавайте їх до столу як самостійне блюдо або разом з вашими улюбленими гарнірами. Для приготування страви використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.
Час приготування: 1 годину 10 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна – 6 аркушів.
- Фарш м’ясний – 0,5 кг
- Рис відварний – 200 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Томати/томатна паста – 100 гр./1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Вода – 1 склянка
Процес приготування:
Крок 1. У глибоку миску викладаємо м’ясний фарш, напівготовий рис, яйце, сіль і спеції за смаком.
Крок 2. Ретельно вимішуємо продукти до однорідності.
Крок 3. Викладаємо начинку в капустяний лист.
Крок 4. Щільно загортаємо.
Крок 5. Формуємо акуратні голубці.
Крок 6. До м’якості обсмажуємо подрібнені цибулю і моркву.
Крок 7. Доповнюємо овочі перетертими томатами або томатною пастою і водою. Тушкуємо до отримання бульйону.
Крок 8. Викладаємо голубці на деко.
Крок 9. Поливаємо підготовленим соусом.
Крок 10. Запікаємо 40 хвилин при температурі 220 градусів.
Крок 11. Голубці на деку в духовці готові. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу!