Голубці в духовці – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Ліниві голубці в духовці з підливою

Ліниві голубці в духовці з підливою – це дуже смачне і цікаве блюдо для вашого домашнього столу. Таке частування точно урізноманітнює звичне меню і нікого не залишить байдужим. Рекомендуємо приготувати на нашу перевіреного рецепту з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Час приготування: 1 годину 10 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна – 200 гр.
  • Фарш индюшиный – 0,5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Рис відварний – 1,5 склянки
  • Паста томатна – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. У глибоку миску викладаємо фарш і подрібнену цибулю.

Крок 2. Сюди ж додаємо терту моркву і дрібно нашатковану капусту.

Крок 3. Приєднуємо відварений рис, сіль і спеції.

Крок 4. Ретельно замішуємо заготовку до однорідності.

Крок 5. Ліпимо з отриманого фаршу акуратні котлети і кладемо їх у форму для запікання.

Крок 6. Заливаємо заготовки томатною пастою, розведеною з водою і сіллю. Запікаємо 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 7. Ліниві голубці в духовці з підливою готові. Подавайте до столу і пригощайтеся!