Ліниві голубці в духовці з підливою
Ліниві голубці в духовці з підливою – це дуже смачне і цікаве блюдо для вашого домашнього столу. Таке частування точно урізноманітнює звичне меню і нікого не залишить байдужим. Рекомендуємо приготувати на нашу перевіреного рецепту з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.
Час приготування: 1 годину 10 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна – 200 гр.
- Фарш индюшиный – 0,5 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Рис відварний – 1,5 склянки
- Паста томатна – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. У глибоку миску викладаємо фарш і подрібнену цибулю.
Крок 2. Сюди ж додаємо терту моркву і дрібно нашатковану капусту.
Крок 3. Приєднуємо відварений рис, сіль і спеції.
Крок 4. Ретельно замішуємо заготовку до однорідності.
Крок 5. Ліпимо з отриманого фаршу акуратні котлети і кладемо їх у форму для запікання.
Крок 6. Заливаємо заготовки томатною пастою, розведеною з водою і сіллю. Запікаємо 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 7. Ліниві голубці в духовці з підливою готові. Подавайте до столу і пригощайтеся!