Горбуша в сметані на сковороді
Горбуша в сметані на сковороді – приголомшливе додаток до улюбленого гарніру. Ніжна рибка зі сметаною підливою максимально легкий і простий рецепт, який подобається всім без винятку. Горбуша в цьому виконанні мега смачна і соковита. Користуйтеся і втілюйте в життя!
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 6
Інгредієнти:
- Горбуша – 1 кг
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Сметана – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Вода – 300 мл
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Дістаньте потрошеную горбушу і розморозьте.
Крок 2. Під краном обдайте рибку водою, просушіть, промаківая серветками. Отсеките з двох сторін, залишивши м’ясисту частину. Розрізати тушку на шматочки.
Крок 3. Присолите шматочки. Складіть стейки в миску з пшеничним борошном і гарненько запаніруйте кожен шматочок.
Крок 4. Дві середні цибулини звільніть від лушпиння. Настругайте півкільцями, складіть у розігріту сковороду і обсмажте до прозорості на маслі.
Крок 5. Цибуля зніміть зі сковороди. Стейки з горбуші в паніровці, обсмажте на розігрітій сковороді з двох сторін до золотистої скоринки.
Крок 6. Зверху закиньте пасеровану цибулю.
Крок 7. У воді розмішайте 200 грамів сметани. Підсоліть і поперчіть. Висипте залишилася після панірування борошно. Розмішайте до однорідної субстанції. Вилийте в сковорідку. Зачекайте, поки закипить. Накрийте кришкою, тушкуйте на найменшій температурі 20 хвилин.
Крок 8. Розкладіть по порціях, прикрасьте гілочкою улюбленої зелені. Приємного апетиту! Їжте і отримуйте задоволення!