Горбуша на сковороді – 10 смачних рецептів приготування соковитої смаженої горбуші з фото

Горбуша в сметані на сковороді

Горбуша в сметані на сковороді – приголомшливе додаток до улюбленого гарніру. Ніжна рибка зі сметаною підливою максимально легкий і простий рецепт, який подобається всім без винятку. Горбуша в цьому виконанні мега смачна і соковита. Користуйтеся і втілюйте в життя!

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Горбуша – 1 кг
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Сметана – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Вода – 300 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Дістаньте потрошеную горбушу і розморозьте.

Крок 2. Під краном обдайте рибку водою, просушіть, промаківая серветками. Отсеките з двох сторін, залишивши м’ясисту частину. Розрізати тушку на шматочки.

Крок 3. Присолите шматочки. Складіть стейки в миску з пшеничним борошном і гарненько запаніруйте кожен шматочок.

Крок 4. Дві середні цибулини звільніть від лушпиння. Настругайте півкільцями, складіть у розігріту сковороду і обсмажте до прозорості на маслі.

Крок 5. Цибуля зніміть зі сковороди. Стейки з горбуші в паніровці, обсмажте на розігрітій сковороді з двох сторін до золотистої скоринки.

Крок 6. Зверху закиньте пасеровану цибулю.

Крок 7. У воді розмішайте 200 грамів сметани. Підсоліть і поперчіть. Висипте залишилася після панірування борошно. Розмішайте до однорідної субстанції. Вилийте в сковорідку. Зачекайте, поки закипить. Накрийте кришкою, тушкуйте на найменшій температурі 20 хвилин.

Крок 8. Розкладіть по порціях, прикрасьте гілочкою улюбленої зелені. Приємного апетиту! Їжте і отримуйте задоволення!