Хачапурі

Хачапурі з листкового тіста в духовці

Хачапурі з листкового тіста в духовці – це простий і смачний варіант приготування страви грузинської кухні. Рекомендуємо скористатися перевіреним покроковим рецептом, щоб ваш кулінарний процес пройшов швидко і комфортно. Порадуйте себе і своїх близьких!

Час приготування – 45 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Склад:

  • Тісто листкове – 1 пачка.
  • Сир твердий – 300 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Кріп – 1 пучок.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти зі списку.

Крок 2. Деко обмазуємо рослинним маслом.

Крок 3. Розморожуємо листкове тісто, ділимо його на дві частини, розкачуємо і викладаємо на деко.

Крок 4. Твердий сир натираємо на дрібній тертці.

Крок 5. На половину кожного шматка тіста кладемо сир. Посипаємо подрібненим кропом. Закриваємо начинку другою половиною тіста, щільно з’єднуємо по краях.

Крок 6. Поверхня заготовок обмазуємо збитим яйцем. Випікаємо 30 хвилин при температурі 200 градусів.

Крок 7. Хачапурі з листкового тіста в духовці готові. Подавайте до столу і пробуйте!