Хачапурі

Хачапурі з сиром на сковороді

Хачапурі з сиром на сковороді – це швидкий і простий варіант приготування апетитного грузинського частування. Готові хачапурі можна подавати як додаток до ситним гарячих страв: м’яса або супів. Для виконання ідеї беріть на замітку перевірений рецепт з покроковими фото.

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Борошно – 130 гр.
  • Молоко – 200 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор – 0,5 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Розпушувач – 0,5 ч. л.
  • Сир сулугуні – 250 гр.
  • Масло вершкове – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. З’єднуємо куряче яйце, сіль, цукор, молоко, розпушувач і просіяне борошно. Вимішуємо до однорідності.

Крок 2. Додаємо в тісто тертий сулугуні. Перемішуємо.

Крок 3. Розігріваємо сковороду і обмазуємо її вершковим маслом. Вливаємо сюди тісто.

Крок 4. Закриваємо кришкою і готуємо на невеликому вогні близько 7-8 хвилин.

Крок 5. Перевертаємо млинець на іншу сторону. Смажимо ще 2-3 хвилини до рум’янцю.

Крок 6. Дістаємо коржик з сковороди і обмазуємо її шматочком вершкового масла.

Крок 7. Хачапурі з сиром на сковороді готові. Подавайте до столу і швидше пробуйте!