Хачапурі з сиром на сковороді
Хачапурі з сиром на сковороді – це швидкий і простий варіант приготування апетитного грузинського частування. Готові хачапурі можна подавати як додаток до ситним гарячих страв: м’яса або супів. Для виконання ідеї беріть на замітку перевірений рецепт з покроковими фото.
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Борошно – 130 гр.
- Молоко – 200 мл
- Яйце – 1 шт.
- Цукор – 0,5 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Розпушувач – 0,5 ч. л.
- Сир сулугуні – 250 гр.
- Масло вершкове – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. З’єднуємо куряче яйце, сіль, цукор, молоко, розпушувач і просіяне борошно. Вимішуємо до однорідності.
Крок 2. Додаємо в тісто тертий сулугуні. Перемішуємо.
Крок 3. Розігріваємо сковороду і обмазуємо її вершковим маслом. Вливаємо сюди тісто.
Крок 4. Закриваємо кришкою і готуємо на невеликому вогні близько 7-8 хвилин.
Крок 5. Перевертаємо млинець на іншу сторону. Смажимо ще 2-3 хвилини до рум’янцю.
Крок 6. Дістаємо коржик з сковороди і обмазуємо її шматочком вершкового масла.
Крок 7. Хачапурі з сиром на сковороді готові. Подавайте до столу і швидше пробуйте!