Простий і смачний рецепт макаронів з фаршем і овочами на сковороді
Той самий обід з великою різноманітністю інгредієнтів, який готується з використанням однієї сковороди можна по праву вважати ідеальним. Якщо сумніваєтеся – спробуйте.
Час приготування: 45 хв.
Час приготування:30 хв.
Порцій – 2-4.
Склад:
- Макарони – 300 гр.
- Фарш – 400 гр.
- Суміш овочева – 250 гр.
- Паста томатна – 500 мл
- Масло рослинне – для смаження.
- Сіль – за смаком.
- Паприка – за смаком.
- Часник сушений – за смаком.
- Цибуля сушена – за смаком.
Процес приготування:
1. Розігріваємо сковорідку з рослинним маслом і викладаємо суміш заморожених овочів. Обсмажуємо протягом 5-10 хвилин, поки вони не стануть м’якше.
2. У сковороду до овочів додаємо розморожений фарш і добре обсмажуємо до тих пір, поки він не ужарится. На це потрібно близько 10 хвилин.
3. Потім викладаємо томатну пасту з консервованими помідорами, які розминаємо лопаткою, перетворюючи в томатний сік.
4. Настав час додати всі спеції на ваш смак. Ми використовуємо мелений цибулю, часник і трохи паприки.
5. І ключовий момент. У сковороду з овочами поміщаємо будь-які макарони, в тому числі і спагетті. За необхідності ламаємо їх на 2-3 частини.
6. Вміст заливаємо гарячою водою, щоб вона повністю покривала макарони. Накриваємо кришкою і варимо макарони протягом 13-15 хвилин, як сказано в інструкції.
7. Через цей час рідина вже випарувалася і можна перевіряти готовність макаронів. Готові макарони добре перемішуємо разом з овочевою сумішшю і фаршем.
8. Розкладаємо по порціях і запрошуємо друзів до столу.
Бажаємо приємного апетиту!