Класичні макарони з фаршем по-флотськи на сковороді – 10 покрокових рецептів приготування з фото

Простий і смачний рецепт макаронів з фаршем і овочами на сковороді

Той самий обід з великою різноманітністю інгредієнтів, який готується з використанням однієї сковороди можна по праву вважати ідеальним. Якщо сумніваєтеся – спробуйте.

Час приготування: 45 хв.

Час приготування:30 хв.

Порцій – 2-4.

Склад:

  • Макарони – 300 гр.
  • Фарш – 400 гр.
  • Суміш овочева – 250 гр.
  • Паста томатна – 500 мл
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Сіль – за смаком.
  • Паприка – за смаком.
  • Часник сушений – за смаком.
  • Цибуля сушена – за смаком.

Процес приготування:

1. Розігріваємо сковорідку з рослинним маслом і викладаємо суміш заморожених овочів. Обсмажуємо протягом 5-10 хвилин, поки вони не стануть м’якше.

2. У сковороду до овочів додаємо розморожений фарш і добре обсмажуємо до тих пір, поки він не ужарится. На це потрібно близько 10 хвилин.

3. Потім викладаємо томатну пасту з консервованими помідорами, які розминаємо лопаткою, перетворюючи в томатний сік.

4. Настав час додати всі спеції на ваш смак. Ми використовуємо мелений цибулю, часник і трохи паприки.

5. І ключовий момент. У сковороду з овочами поміщаємо будь-які макарони, в тому числі і спагетті. За необхідності ламаємо їх на 2-3 частини.

6. Вміст заливаємо гарячою водою, щоб вона повністю покривала макарони. Накриваємо кришкою і варимо макарони протягом 13-15 хвилин, як сказано в інструкції.

7. Через цей час рідина вже випарувалася і можна перевіряти готовність макаронів. Готові макарони добре перемішуємо разом з овочевою сумішшю і фаршем.

8. Розкладаємо по порціях і запрошуємо друзів до столу.

Бажаємо приємного апетиту!