Котлети з манкою – 10 найбільш смачних рецептів на сковороді з покроковими фото

Рубані котлети з курячої грудки з манкою

Рубані котлети з курячої грудки з манкою – ледачий спосіб приготування смачного м’ясного блюда. Всі інгредієнти необхідно дрібно нарізати, змішати і обсмажити. Такий фарш вийде дуже клейким і добре тримає форму, а смак котлет максимально натуральний.

Час готування – 35 хв.

Час приготування – 35 хв.

Порції – 10.

Інгредієнти:

  • Цибуля ріпчаста білий – 0,5 шт.
  • Масло рослинне без запаху для смаження.
  • Філе куряче – 400 гр.
  • Крупа манна – 1,5 ст. л.
  • Сметана/майонез – 1,5 ст. л.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Сіль поварена дрібна – за смаком.
  • Часник – 1 зуб.
  • Спеції для курки – 2 щіпки.

Процес приготування:

Крок 1. Куряче філе обмийте проточною водою і промокніть паперовими серветками. Цибулю і часник очистіть від лушпиння.

Крок 2. М’ясо викладіть на обробну дошку і наріжте дрібними кубиками. Перекладіть м’ясо в миску.

Крок 3. Цибулю і часник дуже дрібно наріжте і додайте до м’яса.

Крок 4. Викладіть в миску сметану і розбийте куряче яйце.

Крок 5. Всипте манну крупу, сіль і мелені спеції.

Крок 6. Перемішайте всі інгредієнти до отримання однорідної в’язкої маси.

Крок 7. На розігріту сковороду вилийте рослинне масло. Викладайте м’ясну масу столовою ложкою і формуйте невеликі котлетки.

Крок 8. Смажте їх з обох боків до апетитної рум’яної скоринки.

Крок 9. Курячі котлети рубані подавайте в теплому вигляді з легким гарніром з овочів. Приємного апетиту!