Рубані котлети з курячої грудки з манкою
Рубані котлети з курячої грудки з манкою – ледачий спосіб приготування смачного м’ясного блюда. Всі інгредієнти необхідно дрібно нарізати, змішати і обсмажити. Такий фарш вийде дуже клейким і добре тримає форму, а смак котлет максимально натуральний.
Час готування – 35 хв.
Час приготування – 35 хв.
Порції – 10.
Інгредієнти:
- Цибуля ріпчаста білий – 0,5 шт.
- Масло рослинне без запаху для смаження.
- Філе куряче – 400 гр.
- Крупа манна – 1,5 ст. л.
- Сметана/майонез – 1,5 ст. л.
- Яйце куряче – 1 шт.
- Сіль поварена дрібна – за смаком.
- Часник – 1 зуб.
- Спеції для курки – 2 щіпки.
Процес приготування:
Крок 1. Куряче філе обмийте проточною водою і промокніть паперовими серветками. Цибулю і часник очистіть від лушпиння.
Крок 2. М’ясо викладіть на обробну дошку і наріжте дрібними кубиками. Перекладіть м’ясо в миску.
Крок 3. Цибулю і часник дуже дрібно наріжте і додайте до м’яса.
Крок 4. Викладіть в миску сметану і розбийте куряче яйце.
Крок 5. Всипте манну крупу, сіль і мелені спеції.
Крок 6. Перемішайте всі інгредієнти до отримання однорідної в’язкої маси.
Крок 7. На розігріту сковороду вилийте рослинне масло. Викладайте м’ясну масу столовою ложкою і формуйте невеликі котлетки.
Крок 8. Смажте їх з обох боків до апетитної рум’яної скоринки.
Крок 9. Курячі котлети рубані подавайте в теплому вигляді з легким гарніром з овочів. Приємного апетиту!