Котлети з сиром – 8 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Котлети по-київськи з сиром всередині

Котлети по-київськи з сиром всередині виходять неймовірно соковитими і смачними. Перед таким частуванням ніхто не зможе встояти. Ідеальне рішення для сімейного обіду або вечері. Для приготування знаменитих київських котлет беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Грудка куряча – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Для начинки:

  • Сир твердий – 20 гр.
  • Масло вершкове – 40 гр.
  • Петрушка – 1 гр.
  • Паприка солодка – ¼ ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Часник – 1 зубчик

Для панірування:

  • Борошно – 200 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сухарі панірувальні – 300 гр.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Масло рослинне – 300 мл

Процес приготування:

Крок 1. Курячу грудку обробляємо на філе. Кожне філе розрізаємо вздовж і отримуємо чотири тонких курячих пласта.

Крок 2. Курячі шматочки відбиваємо кухонним молоточком. Кожну заготовку посипаємо сіллю і чорним меленим перцем.

Крок 3. Для начинки розм’якшене вершкове масло з’єднуємо з подрібненою зеленню, часником, паприкою, сіллю і перцем. Ретельно вимішуємо до однорідності. Твердий сир ріжемо невеликими брусочками.

Крок 4. На край кожного курячого пласта кладемо вершкову начинку і брусочки твердого сиру.

Крок 5. Щільно згортаємо заготовки так, щоб не залишилося зазорів.

Крок 6. Повинні вийти щільні невеликі рулетики з начинкою.

Крок 7. Обвалюємо заготовки в борошні, після у збитих яйцях з сіллю і панірувальних сухарях.

Крок 8. Обсмажуємо котлети на олії до яскравої рум’яної скоринки. Після кладемо у форму. Запікаємо 15 хвилин при температурі 190 градусів.

Крок 9. Котлети по-київськи з сиром всередині готові. Подавайте до столу!