Котлети по-київськи з сиром всередині
Котлети по-київськи з сиром всередині виходять неймовірно соковитими і смачними. Перед таким частуванням ніхто не зможе встояти. Ідеальне рішення для сімейного обіду або вечері. Для приготування знаменитих київських котлет беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений.
Час приготування – 40 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Грудка куряча – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Для начинки:
- Сир твердий – 20 гр.
- Масло вершкове – 40 гр.
- Петрушка – 1 гр.
- Паприка солодка – ¼ ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Часник – 1 зубчик
Для панірування:
- Борошно – 200 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Сухарі панірувальні – 300 гр.
- Сіль – 1 щіпка.
- Масло рослинне – 300 мл
Процес приготування:
Крок 1. Курячу грудку обробляємо на філе. Кожне філе розрізаємо вздовж і отримуємо чотири тонких курячих пласта.
Крок 2. Курячі шматочки відбиваємо кухонним молоточком. Кожну заготовку посипаємо сіллю і чорним меленим перцем.
Крок 3. Для начинки розм’якшене вершкове масло з’єднуємо з подрібненою зеленню, часником, паприкою, сіллю і перцем. Ретельно вимішуємо до однорідності. Твердий сир ріжемо невеликими брусочками.
Крок 4. На край кожного курячого пласта кладемо вершкову начинку і брусочки твердого сиру.
Крок 5. Щільно згортаємо заготовки так, щоб не залишилося зазорів.
Крок 6. Повинні вийти щільні невеликі рулетики з начинкою.
Крок 7. Обвалюємо заготовки в борошні, після у збитих яйцях з сіллю і панірувальних сухарях.
Крок 8. Обсмажуємо котлети на олії до яскравої рум’яної скоринки. Після кладемо у форму. Запікаємо 15 хвилин при температурі 190 градусів.
Крок 9. Котлети по-київськи з сиром всередині готові. Подавайте до столу!