Рибні котлети з сиром
Рибні котлети з сиром – цікава кулінарна ідея для вашого домашнього меню. Обов’язково спробуйте приготувати ніжні котлети з рибного фаршу на нашу перевіреного покрокового рецептом. Готовий продукт можна подавати до обіду, вечері або в якості перекусу.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Філе рибне – 0,6 кг
- Яйце – 2 шт.
- Хліб білий – 2 скибочки.
- Молоко – 2 ст. л.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сир – 100 гр.
- Майонез – 2 ст. л.
- Борошно – 3 ст. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сухарі панірувальні – 50 гр.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Шматочки білого хліба кладемо в чашу блендера. Заливаємо молоком, даємо трохи розм’якнути і подрібнюємо.
Крок 2. Очищаємо цибулю і відправляємо його в блендер до білого хліба. Подрібнюємо все разом.
Крок 3. Дрібно нарізаємо шматочки рибного філе. Доповнюємо продукт подрібненим хлібом з цибулею, курячими яйцями, майонезом, сіллю і чорним меленим перцем.
Крок 4. Ретельно перемішуємо вміст до утворення однорідного рибного фаршу.
Крок 5. Доповнюємо масу тертою морквою, тертим сиром і борошном. Знову все добре перемішуємо.
Крок 6. З отриманої маси ліпимо акуратні котлети і обвалюємо їх у панірувальних сухарях.
Крок 7. Викладаємо котлети в сковороду, розігріту з рослинною олією.
Крок 8. Обсмажуємо частування до рум’яної скоринки з усіх боків.
Крок 9. Рибні котлети з сиром готові. Подавайте до столу і пригощайтеся!