Котлети з сиром – 8 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Рибні котлети з сиром

Рибні котлети з сиром – цікава кулінарна ідея для вашого домашнього меню. Обов’язково спробуйте приготувати ніжні котлети з рибного фаршу на нашу перевіреного покрокового рецептом. Готовий продукт можна подавати до обіду, вечері або в якості перекусу.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Філе рибне – 0,6 кг
  • Яйце – 2 шт.
  • Хліб білий – 2 скибочки.
  • Молоко – 2 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сир – 100 гр.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Борошно – 3 ст. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сухарі панірувальні – 50 гр.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Шматочки білого хліба кладемо в чашу блендера. Заливаємо молоком, даємо трохи розм’якнути і подрібнюємо.

Крок 2. Очищаємо цибулю і відправляємо його в блендер до білого хліба. Подрібнюємо все разом.

Крок 3. Дрібно нарізаємо шматочки рибного філе. Доповнюємо продукт подрібненим хлібом з цибулею, курячими яйцями, майонезом, сіллю і чорним меленим перцем.

Крок 4. Ретельно перемішуємо вміст до утворення однорідного рибного фаршу.

Крок 5. Доповнюємо масу тертою морквою, тертим сиром і борошном. Знову все добре перемішуємо.

Крок 6. З отриманої маси ліпимо акуратні котлети і обвалюємо їх у панірувальних сухарях.

Крок 7. Викладаємо котлети в сковороду, розігріту з рослинною олією.

Крок 8. Обсмажуємо частування до рум’яної скоринки з усіх боків.

Крок 9. Рибні котлети з сиром готові. Подавайте до столу і пригощайтеся!