Кисле молоко – 10 рецептів приготування страв з покроковими фото

Печиво на кислому молоці

Печиво на кислому молоці – це простий і швидкий спосіб порадувати домашніх апетитним частуванням. Подавайте ласощі до чаю або їжте просто так. Щоб замісити ідеальне тісто для смачного печива на кислому молоці, використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Борошно – 0,6-0,7 кг
  • Молоко кисле – 2 склянки
  • Цукор – 0,5 склянки
  • Розпушувач – 2 ч. л.
  • Ванілін – за смаком.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • цукрова Пудра – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Вливаємо кисле молоко в глибоку миску.

Крок 2. Доповнюємо кефір сухими інгредієнтами. Всипаємо цукор.

Крок 3. Додаємо ванілін.

Крок 4. Далі відправляємо розпушувач. Перемішуємо до розчинення сухих інгредієнтів.

Крок 5. Вливаємо олію.

Крок 6. Перемішуємо заготовку до однорідності.

Крок 7. Поступово просіваємо борошно сюди. Починаємо перемішувати.

Крок 8. Замішуємо однорідне гладке тісто.

Крок 9. Розкачуємо тісто в тонкий пласт. Оптимальна товщина – 1 сантиметр.

Крок 10. Вирізаємо з тіста печиво. Можна використовувати формочки.

Крок 11. Викладаємо заготовки на змащене олією деко.

Крок 12. Випікаємо частування при температурі 200 градусів близько 20-30 хвилин.

Крок 13. Печиво на кислому молоці готово. Пригощайтеся!