Коржі з кислого молока на сковороді
Коржі з кислого молока на сковороді – це цікава і швидка у виконанні кулінарна ідея для вашого домашнього меню. Готовий продукт доповнить багато гарячі страви і різноманітить обідній стіл. Для приготування рум’яних і смачних коржиків використовуйте покроковий рецепт з нашої збірки.
Час приготування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Молоко кисле – 100 мл
- Яйце – 1 шт.
- Борошно – 300 гр.
- Сода – 0,3 ч. л.
- Оцет – 1 ч. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – для смаження.
- Масло вершкове – для подачі.
Процес приготування:
Крок 1. Вливаємо кисле молоко в глибоку миску. Розбиваємо сюди куряче яйце і додаємо сіль.
Крок 2. Перемішуємо продукти до однорідності і додаємо сюди соду, гашену оцтом.
Крок 3. Просіваємо в суміш вказану кількість борошна. Просіяти через дрібне металеве сито.
Крок 4. Замішуємо однорідне щільне тісто. Ділимо його на рівні кульки і кожен розгортаємо в тонкий коржик.
Крок 5. Всі коржі проколюємо виделкою по всьому периметру.
Крок 6. Смажимо коржі на розпеченій сковороді з рослинним маслом, з обох сторін до яскравого рум’янцю.
Крок 7. Коржі з кислого молока на сковороді готові. Подавайте до столу, змастивши вершковим маслом. Пригощайтеся!