Мітболи з грибами
Митболы з грибами – це просте і дуже смачна страва, на приготування якого вам не доведеться витрачати цілий вечір. Для додаткової ситості рекомендуємо вам додати трохи відвареного картоплі і куряче яйце. Всі ці компоненти в процесі гасіння просочаться яскравим смаком печериць.
Час готування – 35 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 3.
Склад:
- Фарш м’ясний – 300 гр.
- Картопля відварна – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Петрушка – 1 пучок.
- Сметана – 2 ст. л.
- Печериці – 100 гр.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Фарш викладаємо в робочу ємність, туди ж натираємо на дрібній тертці одну картоплю.
Крок 2. Слідом вводимо рубану зелень, сіль, яйце і приправи – гарненько вимішуємо руками.
Крок 3. Через 5 хвилин, формуємо невеличкі кульки, підрум’янюємо їх на розпеченому соняшниковій олії і перекладаємо у форму для запікання.
Крок 4. Потім у цій же сковороді обсмажуємо до випаровування вологи нарізані гриби.
Крок 5. На митболы викладаємо печериці і змащуємо сметаною, накриваємо фольгою – прибираємо в духовку на 10 хвилин (190 градусів).
Крок 6. Готуйте і отримуйте задоволення!