Мітболи – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Мітболи з грибами

Митболы з грибами – це просте і дуже смачна страва, на приготування якого вам не доведеться витрачати цілий вечір. Для додаткової ситості рекомендуємо вам додати трохи відвареного картоплі і куряче яйце. Всі ці компоненти в процесі гасіння просочаться яскравим смаком печериць.

Час готування – 35 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 3.

Склад:

  • Фарш м’ясний – 300 гр.
  • Картопля відварна – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Петрушка – 1 пучок.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Печериці – 100 гр.
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Фарш викладаємо в робочу ємність, туди ж натираємо на дрібній тертці одну картоплю.

Крок 2. Слідом вводимо рубану зелень, сіль, яйце і приправи – гарненько вимішуємо руками.

Крок 3. Через 5 хвилин, формуємо невеличкі кульки, підрум’янюємо їх на розпеченому соняшниковій олії і перекладаємо у форму для запікання.

Крок 4. Потім у цій же сковороді обсмажуємо до випаровування вологи нарізані гриби.

Крок 5. На митболы викладаємо печериці і змащуємо сметаною, накриваємо фольгою – прибираємо в духовку на 10 хвилин (190 градусів).

Крок 6. Готуйте і отримуйте задоволення!