Пісні пиріжки – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Пиріжки на пісному тесті з гарбузом

Пиріжки на пісному тесті з гарбузом – незвичайна вітамінна випічка. Який же чудовий овоч гарбуз, її оригінальний смак і аромат запам’ятається вам надовго. Як приготувати пишні пиріжки з ніжною начинкою, ви дізнаєтеся з цього рецепту.

Час готування – 55 хв.

Час приготування – 35 хв.

Порції – 7.

Склад:

  • Мука пшенична вищий сорт – 350 гр.
  • Вода питна – 100 мл
  • Цукор – 80 гр.
  • Сіль – 3 гр.
  • Масло рослинне без запаху – 40 мл
  • Гарбуз цукор – 250 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Відміряйте всі необхідні продукти. Гарбуз очистите від шкірки і насіння.

Крок 2. У миску просійте половину пшеничного борошна і всипте сіль.

Крок 3. Потім влийте воду.

Крок 4. Також додайте рафінована рослинна олія.

Крок 5. Змішайте всі інгредієнти, щоб у вас вийшла однорідна маса без грудок.

Крок 6. Поступово всипайте частинами муку і вимішуйте тісто кілька хвилин. Потім укрийте його рушником і залиште в теплому місці на 15-20 хвилин.

Крок 7. Гарбуз натріть на крупній тертці і змішайте отриману стружку з цукром. Начинка для пиріжків готова.

Крок 8. Тісто розділіть на кілька невеликих рівних шматочків. Кожен розкачайте до тонкої коржі і покладіть в центр приблизно столову ложку гарбузової начинки.

Крок 9. Краї тіста скріпіть, і у вас вийдуть гарні овальні пиріжки.

Крок 10. Розігрійте сковороду, влийте рослинне масло і викладіть пиріжки швами вниз. Смажте їх з обох боків до рум’яної скоринки.

Крок 11. Готові пиріжки трохи остудіть, і відразу подавайте до чаю на стіл. Приємного апетиту!