Пиріг з апельсинами та яблуками
Пиріг з апельсинами та яблуками нікого не залишить байдужим. Він ідеально поєднується з гарячими напоями. Такий десерт виходить дуже ніжним, повітряним і ароматним. Для приготування яскравою випічки скористайтеся перевіреним рецептом з нашої кулінарної збірки.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 8
Інгредієнти:
- Цедра апельсина – 3 ч. л.
- Сік апельсина – 100 мл
- Яблуко – 3 шт.
- Цукор – 140 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Молоко – 60 мл
- Борошно – 250 гр.
- Розпушувач – 1,5 ч. л.
- Ванілін – 2 гр.
- Цукрова пудра – для прикраси.
Процес приготування:
Крок 1. З’єднуємо розм’якшене вершкове масло з цукром і ваніліном. Збиваємо вміст до однорідності. Після сюди розбиваємо курячі яйця і продовжуємо збивати ще декілька хвилин.
Крок 2. Виливаємо в масу молоко, апельсиновий сік і додаємо апельсинову цедру. Знову збиваємо.
Крок 3. Просіваємо борошно з розпушувачем і висипаємо її в заготовку.
Крок 4. Гарненько все перемішуємо до зникнення борошняних грудочок.
Крок 5. Промиваємо і очищаємо яблука. Нарізаємо невеликими кубиками.
Крок 6. Викладаємо яблучні шматочки, в тісто. Акуратно перемішуємо.
Крок 7. Перелити тісто з фруктами у форму для випікання.
Крок 8. Відправляємо частування в розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо до готовності 40 хвилин.
Крок 9. Пиріг з апельсинами та яблуками готовий. Подавайте випічку до столу, посипавши цукровою пудрою!