Пиріг з апельсинами та яблуками
Пиріг з апельсинами та яблуками – це ніжна і апетитна домашня випічка, яка ідеально доповнить чашечку гарячого чаю. Таке ласощі порадує вас яскравим цитрусовим ароматом і приємною яблучної кислинкою. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з нашої збірки.
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 8
Інгредієнти:
- Апельсин – 1 шт.
- Яблуко – 3 шт.
- Борошно – 300 гр.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Цукор – 80 гр.
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Стружка кокосова – 50 гр.
- Пудра цукрова – 1 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Курячі яйця збиваємо з половиною цукру до отримання однорідної пишної маси. Після вливаємо сюди розтоплене і охолоджене вершкове масло, додаємо кокосову стружку. Перемішуємо.
Крок 2. Просіваємо сюди борошно з розпушувачем. Замішуємо однорідне туге тісто.
Крок 3. Промиваємо яблука, очищаємо їх і розбираємо на невеликі кубики.
Крок 4. Також чинимо і з апельсином. Обов’язково видаляємо всі кісточки.
Крок 5. Тонко розкачуємо тісто і викладаємо його у форму, роблячи акуратні бортики. На основу викладаємо кубики яблук і апельсина. Посипаємо начинку цукром.
Крок 6. Випікаємо частування близько 30-35 хвилин при температурі 180 градусів. Після пиріг охолодити і прикрашаємо цукровою пудрою.
Крок 7. Пиріг з апельсинами та яблуками готовий. Нарізайте десерт порційними шматочками і подавайте до столу!