Салат з фетаксой і пекінською капустою
Салат з фетаксой і пекінською капустою буде у вас відмінним овочевим харчем для будь-якого столу, його люблять за легкість і особливий смак. Пекінська капуста добре замінює стандартний зелений салат, а інші інгредієнти салату такі ж, як у традиційному грецькому салаті.
Час приготування: 15 хвилин.
Час приготування: 15 хвилин.
Порції: 1.
Інгредієнти:
- Помідори – 2 шт.
- Цибуля фіолетовий – ½ шт.
- Солодкий перець – ½ шт.
- Маслини без кісточок – 80 гр.
- Фетакса – 100 гр.
- Пекінська капуста – 150 гр.
- Масло оливкове – 3 ст. л.
- Сіль – 1 трісок.
- Прованські трави – 1 трісок.
Процес приготування:
Крок 1. Відразу підготувати, згідно з рецептом і потрібного вам кількості порцій, всі інгредієнти для салату.
Крок 2. Овочі промити, обсушити серветкою і нарізати великими шматочками, лук нарізати тонкими півкільцями.
Крок 3. Пекінську капусту (зелену частину без черешків) промити, обсушити і нарізати смужками.
Крок 4. На плоску салатницю першим шаром викласти пекинку. На неї викласти нарізку огірка, цибулі з солодким перцем і по своєму смаку посипати сіллю.
Крок 5. Поверх цих овочів рівномірно розкласти скибочки помідор.
Крок 6. Поверх овочів красиво розкласти цілі маслини.
Крок 7. Фетаксу розрізати на дві скибочки і покласти поверх салату. Посипати салат прованськими травами, рівномірно полити оливковою олією і страва відразу подати до столу. Приємного апетиту!