Салат з фетаксой – 8 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Салат з фетаксой і пекінською капустою

Салат з фетаксой і пекінською капустою буде у вас відмінним овочевим харчем для будь-якого столу, його люблять за легкість і особливий смак. Пекінська капуста добре замінює стандартний зелений салат, а інші інгредієнти салату такі ж, як у традиційному грецькому салаті.

Час приготування: 15 хвилин.

Час приготування: 15 хвилин.

Порції: 1.

Інгредієнти:

  • Помідори – 2 шт.
  • Цибуля фіолетовий – ½ шт.
  • Солодкий перець – ½ шт.
  • Маслини без кісточок – 80 гр.
  • Фетакса – 100 гр.
  • Пекінська капуста – 150 гр.
  • Масло оливкове – 3 ст. л.
  • Сіль – 1 трісок.
  • Прованські трави – 1 трісок.

Процес приготування:

Крок 1. Відразу підготувати, згідно з рецептом і потрібного вам кількості порцій, всі інгредієнти для салату.

Крок 2. Овочі промити, обсушити серветкою і нарізати великими шматочками, лук нарізати тонкими півкільцями.

Крок 3. Пекінську капусту (зелену частину без черешків) промити, обсушити і нарізати смужками.

Крок 4. На плоску салатницю першим шаром викласти пекинку. На неї викласти нарізку огірка, цибулі з солодким перцем і по своєму смаку посипати сіллю.

Крок 5. Поверх цих овочів рівномірно розкласти скибочки помідор.

Крок 6. Поверх овочів красиво розкласти цілі маслини.

Крок 7. Фетаксу розрізати на дві скибочки і покласти поверх салату. Посипати салат прованськими травами, рівномірно полити оливковою олією і страва відразу подати до столу. Приємного апетиту!