Салат з крабовими паличками – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Салат з консервованої квасолею і крабовими паличками

Спробуйте урізноманітнити звичний салат з крабових паличок, додавши в нього… консервовану квасолю! Повірте, це дуже незвично і смачно. Чудовий смачний і швидкий салатик на випадок несподіваних гостей.

Інгредієнти:

  • Консервована квасоля червоного кольору – 0,4 кг
  • Сир – 110 р.
  • крабові Палички – 250-300 р.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Томати – 150 р.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Зубчики часнику – 1-2 шт.
  • Солодкий перець – 1 шт.
  • Сіль поварена – за смаком.
  • Перець чорний (мелений) – на кінчику ножа.

Процес приготування:

1. Приблизно за 40-60 хвилин до того, як ви почнете готувати салат, дістаньте крабові палички з морозилки і залиште їх розморожувати при кімнатній температурі. Коли палички повністю розтануть, наріжте їх невеликим кубиком. Перекладіть нарізані крабові палички в миску.

2. Консервовану квасолю потрібно відкинути на друшляк, щоб з неї стекла вся зайва рідина, яка абсолютно не потрібна в нашому салаті.

3. Помідори вимийте під проточною водою і обсушити за допомогою паперових серветок. Розріжте кожен овоч навпіл і видаліть серцевину. Якщо помідори невеликого розміру, то розріжте їх на 2-4 зубчики, якщо великі то нарізати великим кубиком. Перекладіть в миску до нарізаним крабовим паличкам. Туди ж відправте підсохлу квасоля.

4. Болгарський перець (червоного або жовтого кольору) сполосніть в холодній воді. Після цього відріжте те місце, де прикріплюється плодоніжка, а потім дістаньте насіння і промийте перець зсередини. Наріжте овоч на шматочки не дуже великого розміру, а потім додайте до решти інгредієнтів салату.

5. Сир для цього салату не натирається на тертці, а ріжеться невеликим кубиком. Так його смак ще яскравіше заграє в нашому салаті. Нарізаний сир перекладіть в миску до салату.

6. Салат практично готовий, залишилося тільки приготувати заливку. Для цього зніміть з лушпиння часнику, а сам часник дрібно наріжте (якщо у вас є часничниця, то буде краще часточки часнику пропустити через неї). До подрібненого часнику додайте по кілька столових ложок сметани і майонезу. Також потрібно трохи посолити і поперчити, а в кінці ретельно перемішати нашу заправку для салату.

7. З’єднайте салат і сметанную заливку, ретельно змішавши всі інгредієнти. Можна поставити салат на 30 хвилин у холодильник для просочення. Перед подачею на стіл покладіть салат в красиву салатницю.

Приємного апетиту!