Салат з крабовими паличками – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Крабовий салат з корейською морквою

Гості на порозі, а ви не знаєте чим їх нагодувати? Тоді цей рецепт доведеться як не можна до речі. Салат виходить дуже яскравим і незвичайним, а корейська морквина надає йому деяку пікантність і загадковість. Спробуйте і ви не пошкодуєте!

Інгредієнти:

  • Палички з м’яса краба – 2 пачки по 100 г
  • Морква по-корейськи – 190 р.
  • Сметана – 1-2 ст. л
  • Майонез – 1-2 ст. л
  • Зубчики часнику – 1-2 шт.
  • Яйця курячі – 3-4 шт.
  • Консервована кукурудза – 1 банку.
  • сіль – за смаком.
  • Свіжа зелень кропу – за смаком.

Процес приготування:

1. Розморозьте крабові палички, якщо вони у вас ще не нагрілися до кімнатної температури. Коли палички стануть м’якими, наріжте їх на дрібні шматочки.

2. Яйця покладіть в невеликий кухлик і налийте в нього воду. Води потрібно таку кількість, щоб вона повністю покривала яйця. Поставте каструлю на вогонь і чекайте, поки вода закипить. Після закипання варіть яйця на середньому кипінні 10 хвилин, потім злийте воду і опустіть яйця в крижану воду на 5 хвилин. Тепер буде легко і просто зняти шкаралупу. Очищені яйця наріжте на невеликі кубики.

3. Корейську моркву трохи розріжте, щоб вона не була такою довгою.

4. З кукурудзи злити зайву рідину і відкиньте на друшляк. Нехай вона постоїть так хвилин 5-10.

5. Часник потрібно почистити від луски і дрібно нарізати гострим ножем (або подрібнити за допомогою спеціального преса для часнику).

6. Кріп промийте в проточній воді і трохи обсушити. Дрібно наріжте.

7. У салатник покладіть дрібно нарізаний кріп, яйця, крабові палички, часник, кукурудзу і моркву по-корейськи.

8. В отриманий салат додайте по столовій ложці майонезу та сметани. Присолите. Ретельно перемішайте салат, щоб сметана з майонезом рівномірно розподілилися по всіх інгредієнтах. Швидкий салат з крабових паличок і моркви по-корейськи готовий!

Приємного вам апетиту!