Салат з крабовими паличками – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Крабовий салат «Червоне море» з помідорами

Якщо ви втомилися від ситних салатів, то цей рецепт для вас. Дуже легкий, ніжний і неймовірно швидкий у приготуванні салат з незвичною назвою – «Червоне море». Такий салат чудово розбавить калорійний святковий стіл.

Склад:

  • Томати – 0,2 кг
  • Палички з м’яса краба – 1 упаковка (200 р.).
  • Майонез – 2-3 ст. л.
  • Сир – 160 р.
  • Зубчики часнику – 2 шт.
  • Солодкий перець (червоного кольору) – 0,2 кг

Процес приготування:

1. Помідори добре промийте під проточною водою. Просушіть вимиті томати паперовим рушником і розріжте на 2 частини. Видаліть плодоніжку, а половинки помідор наріжте дуже гострим ножем на тонкі смужки.

2. Болгарський перець (обов’язково червоного кольору, адже наш салат називається «Червоне море») вимийте і протріть паперовим рушником. Відріжте плодоніжку і дістаньте насіння, сполосніть перець зсередини, щоб змити залишки насіння, а потім розріжте його навпіл. Кожну з половин потрібно нарізати тонкою соломкою.

3. Твердий сир потрібно натерти на крупній тертці або, як варіант, нарізати дрібним кубиком.

4. Крабові палички потрібно перед початком приготування розморозити. Розморожені палички наріжте, як і інші інгредієнти, на тонкі смужки. Тепер потрібно з’єднати в салатнику помідори, палички, сир і солодкий перець. Ретельно перемішайте.

5. Зубчики часнику почистіть, промийте під холодною водою. Тепер потрібно подрібнити їх, використовуючи спеціальний прес або дрібно-дрібно нарізати за допомогою дуже гострого ножа. До подрібненого часнику додайте 2-3 столові ложки майонезу і добре перемішайте. Заправка для салату готовий.

6. Перед подачею на стіл з’єднайте всі інгредієнти подрібнені і часниково-майонезну заливку. Як слід перемішайте салат і подавайте до столу.

Приємного вам апетиту!