Салати з яблуком – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Салат з тунцем, яблуком і квасолею

Салат з тунцем, яблуком і квасолею – це апетитна закуска, яка насичена насиченими жирами і білками. На приготування доведеться витратити не більше 10 хвилин, проте заряд енергії вам буде забезпечений на весь день. Салат виходить дуже ситним, тому рекомендуємо подавати його до обіду в якості основного блюда.

Час готування – 10 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 2-3.

Склад:

  • Квасоля консервована – 250 гр.
  • Тунець консервований – 120 гр.
  • Яблука – 1 шт.
  • Цибуля червоний – ½ шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Петрушка – 3 гілочки.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Розкриваємо банку з квасолею, відкидаємо вміст на сито і промиваємо, даємо трохи часу стекти і викладаємо в миску. Додаємо очищений і нарізаний солодкий цибуля.

Крок 2. Очищаємо зубки часнику і пропускаємо через прес, висипаємо до квасолі.

Крок 3. Видаляємо насіннєву коробочку і шкірку біля яблука, м’якоть нарізаємо скибочками і пересипаємо до решти інгредієнтів.

Крок 4. Вимиту і обсушену петрушку дрібно рубаємо і викладаємо в салатницю.

Крок 5. Зливаємо заливку з риби, переміщаємо тунця в салат.

Крок 6. Закуску заправляємо майонезом, а також доповнюємо сіллю і перцем, орієнтуючись на свої уподобання.

Крок 7. Страву подаємо до столу і дегустуємо. Приємного апетиту!