Салат з тунцем, яблуком і квасолею
Салат з тунцем, яблуком і квасолею – це апетитна закуска, яка насичена насиченими жирами і білками. На приготування доведеться витратити не більше 10 хвилин, проте заряд енергії вам буде забезпечений на весь день. Салат виходить дуже ситним, тому рекомендуємо подавати його до обіду в якості основного блюда.
Час готування – 10 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 2-3.
Склад:
- Квасоля консервована – 250 гр.
- Тунець консервований – 120 гр.
- Яблука – 1 шт.
- Цибуля червоний – ½ шт.
- Часник – 2 зуб.
- Петрушка – 3 гілочки.
- Майонез – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Розкриваємо банку з квасолею, відкидаємо вміст на сито і промиваємо, даємо трохи часу стекти і викладаємо в миску. Додаємо очищений і нарізаний солодкий цибуля.
Крок 2. Очищаємо зубки часнику і пропускаємо через прес, висипаємо до квасолі.
Крок 3. Видаляємо насіннєву коробочку і шкірку біля яблука, м’якоть нарізаємо скибочками і пересипаємо до решти інгредієнтів.
Крок 4. Вимиту і обсушену петрушку дрібно рубаємо і викладаємо в салатницю.
Крок 5. Зливаємо заливку з риби, переміщаємо тунця в салат.
Крок 6. Закуску заправляємо майонезом, а також доповнюємо сіллю і перцем, орієнтуючись на свої уподобання.
Крок 7. Страву подаємо до столу і дегустуємо. Приємного апетиту!