Свинина з томатною пастою на сковороді
Свинина з томатною пастою на сковороді являє собою м’ясні кубики, обсмажені до рум’яності і протушковані в густий підливці. Для приготування соусу будемо використовувати пасту з перетертих томатів з додаванням ріпчастої цибулі і борошна – пальчики оближеш!
Час приготування – 60 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 6.
Склад:
- Свинина – 350 гр.
- Вода – 500 мл
- Паста томатна – 2 ст. л.
- Борошно – 2 ст. л.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Спеції для м’яса – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Лавровий лист – 1 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Нарізаємо кубиками невеликого розміру вимите і обсушенное м’ясо.
Крок 2. Цибулину очистити і дрібно нарізаємо.
Крок 3. Нарізані інгредієнти викладаємо у сотейник або сковороду з високими бортами.
Крок 4. У невеликій кількості води розводимо пасту з томатів, доповнюємо приправами і сіллю – перемішуємо.
Крок 5. Компоненти в сковорідці посипаємо борошном і помішуємо.
Крок 6. Заливаємо свинину з цибулею пряною сумішшю, додаємо лавовий лист.
Крок 7. Підливаємо залишки води і тушкуємо блюдо близько 60 хвилин на помірному полум’я.
Крок 8. Після закінчення часу, м’ясо в насиченому і густому соусі повністю готове до вживання.
Крок 9. До столу подаємо в поєднанні з гарніром. Приємного апетиту!