Смажена свинина на сковороді – 10 смачних рецептів з покроковими фото

Свинина з томатною пастою на сковороді

Свинина з томатною пастою на сковороді являє собою м’ясні кубики, обсмажені до рум’яності і протушковані в густий підливці. Для приготування соусу будемо використовувати пасту з перетертих томатів з додаванням ріпчастої цибулі і борошна – пальчики оближеш!

Час приготування – 60 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 6.

Склад:

  • Свинина – 350 гр.
  • Вода – 500 мл
  • Паста томатна – 2 ст. л.
  • Борошно – 2 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Спеції для м’яса – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Нарізаємо кубиками невеликого розміру вимите і обсушенное м’ясо.

Крок 2. Цибулину очистити і дрібно нарізаємо.

Крок 3. Нарізані інгредієнти викладаємо у сотейник або сковороду з високими бортами.

Крок 4. У невеликій кількості води розводимо пасту з томатів, доповнюємо приправами і сіллю – перемішуємо.

Крок 5. Компоненти в сковорідці посипаємо борошном і помішуємо.

Крок 6. Заливаємо свинину з цибулею пряною сумішшю, додаємо лавовий лист.

Крок 7. Підливаємо залишки води і тушкуємо блюдо близько 60 хвилин на помірному полум’я.

Крок 8. Після закінчення часу, м’ясо в насиченому і густому соусі повністю готове до вживання.

Крок 9. До столу подаємо в поєднанні з гарніром. Приємного апетиту!