Смажена свинина з болгарським перцем
Смажена свинина з болгарським перцем в гірчиці – це пікантне страва, яку можна приготувати, як для сімейного вечері, так і до святкового столу. Таке м’ясо здивує не тільки ваших домочадців, але й гостей, адже м’ясо з солодким перцем та іншими добавками, воістину королівське блюдо.
Час приготування – 45 хв.
Час приготування – 10-15 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Перець болгарський – 2 шт.
- Свинина – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Соус соєвий – 2 ст. л.
- Гірчиця – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – ½ ч. л.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Кінза – 3-4 гілочки.
- Базилік – 3-4 гілочки.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо свинину під струменем води, обсушуємо і нарізаємо довгастими смужками.
Крок 2. Нарізку переміщаємо на сковороду з олією (в один шар) і смажимо на сильному вогні до рум’яного кольору.
Крок 3. Лук «звільняємо» від лушпиння і ріжемо чверть кільцями.
Крок 4. В окремій жароміцної посуді обсмажуємо цибульні шматочки до світло-коричневого відтінку.
Крок 5. М’якоть болгарського перцю нарізаємо тонкою соломкою.
Крок 6. Обсмажуємо солодкий овоч до рум’яності.
Крок 7. У жаровні змішуємо всі запашні компоненти, додаємо сіль, соєвий соус, мелений перець і гірчицю. Тушкуємо протягом 10 хвилин.
Крок 8. Не гаючи часу, дрібно рубаємо вимитий базилік і кінзу.
Крок 9. Пересипаємо зелень до основного складу, перемішуємо і знімаємо з конфорки через 2-3 хвилини.
Крок 10. Приємного апетиту!