Смажена свинина на сковороді – 10 смачних рецептів з покроковими фото

Смажена свинина з болгарським перцем

Смажена свинина з болгарським перцем в гірчиці – це пікантне страва, яку можна приготувати, як для сімейного вечері, так і до святкового столу. Таке м’ясо здивує не тільки ваших домочадців, але й гостей, адже м’ясо з солодким перцем та іншими добавками, воістину королівське блюдо.

Час приготування – 45 хв.

Час приготування – 10-15 хв.

Порції – 2.

Склад:

  • Перець болгарський – 2 шт.
  • Свинина – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Соус соєвий – 2 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – ½ ч. л.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Кінза – 3-4 гілочки.
  • Базилік – 3-4 гілочки.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо свинину під струменем води, обсушуємо і нарізаємо довгастими смужками.

Крок 2. Нарізку переміщаємо на сковороду з олією (в один шар) і смажимо на сильному вогні до рум’яного кольору.

Крок 3. Лук «звільняємо» від лушпиння і ріжемо чверть кільцями.

Крок 4. В окремій жароміцної посуді обсмажуємо цибульні шматочки до світло-коричневого відтінку.

Крок 5. М’якоть болгарського перцю нарізаємо тонкою соломкою.

Крок 6. Обсмажуємо солодкий овоч до рум’яності.

Крок 7. У жаровні змішуємо всі запашні компоненти, додаємо сіль, соєвий соус, мелений перець і гірчицю. Тушкуємо протягом 10 хвилин.

Крок 8. Не гаючи часу, дрібно рубаємо вимитий базилік і кінзу.

Крок 9. Пересипаємо зелень до основного складу, перемішуємо і знімаємо з конфорки через 2-3 хвилини.

Крок 10. Приємного апетиту!