Смажена свинина на сковороді – 10 смачних рецептів з покроковими фото

Свинина, смажена з грибами

Свинина, смажена з грибами і цибулею – це буйство смаків і ароматів, зібраних в єдине ціле. Обсмажуючи м’ясо до хрусткої скоринки, ми запечатуємо» всі соки всередині, таким чином, м’ясо залишається неймовірно соковитим і м’яким, а додавши соєвий соус, ми додамо оригінальності страви.

Час приготування – 60 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 2-3.

Інгредієнти:

  • Свинина – 250 гр.
  • Печериці – 100 гр.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Соус соєвий – 50 мл
  • Чебрець – 1 гілочка.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Приправа для м’яса – за смаком.
  • Суміш перців мелена – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Вимите і обсушенное м’ясо ріжемо на довгасті бруски, товщиною близько сантиметра.

Крок 2. В залежності від розміру грибів, розрізаємо їх на 2-4 частини.

Крок 3. Основний компонент обсмажуємо на олії до появи характерної скоринки.

Крок 4. Тепер підсипаємо до свинини печериці і гілочку чебрецю.

Крок 5. Слідом додаємо подрібнену цибулю з часником, перемішуємо і смажимо до рум’яності.

Крок 6. У момент, коли всі складові практично готові, додаємо приправи і соєвий соус, зменшуємо полум’я і тушкуємо під кришкою протягом 10 хвилин.

Крок 7. Розкладаємо апетитне м’ясо по піалах і подаємо до столу. Приємного апетиту!