Свинина, смажена з грибами
Свинина, смажена з грибами і цибулею – це буйство смаків і ароматів, зібраних в єдине ціле. Обсмажуючи м’ясо до хрусткої скоринки, ми запечатуємо» всі соки всередині, таким чином, м’ясо залишається неймовірно соковитим і м’яким, а додавши соєвий соус, ми додамо оригінальності страви.
Час приготування – 60 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 2-3.
Інгредієнти:
- Свинина – 250 гр.
- Печериці – 100 гр.
- Цибуля – 1 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Соус соєвий – 50 мл
- Чебрець – 1 гілочка.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Приправа для м’яса – за смаком.
- Суміш перців мелена – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Вимите і обсушенное м’ясо ріжемо на довгасті бруски, товщиною близько сантиметра.
Крок 2. В залежності від розміру грибів, розрізаємо їх на 2-4 частини.
Крок 3. Основний компонент обсмажуємо на олії до появи характерної скоринки.
Крок 4. Тепер підсипаємо до свинини печериці і гілочку чебрецю.
Крок 5. Слідом додаємо подрібнену цибулю з часником, перемішуємо і смажимо до рум’яності.
Крок 6. У момент, коли всі складові практично готові, додаємо приправи і соєвий соус, зменшуємо полум’я і тушкуємо під кришкою протягом 10 хвилин.
Крок 7. Розкладаємо апетитне м’ясо по піалах і подаємо до столу. Приємного апетиту!