Свинина з цибулею та морквою на сковороді
Свинина з цибулею та морквою на сковороді – ситне і апетитна страва, що різноманітить ваш звичний раціон і привнесе щось нове. Класичне поєднання інгредієнтів здивує вас своїм яскравим смаком і насиченим ароматом, а як гарнір відмінно підійде молода картопля з маслом і кропом.
Час готування – 55 хв.
Час приготування – 15-20 хв.
Порції – 3-4.
Склад:
- М’якоть свиняча – 400 гр.
- Цибулина – 1 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Борошно – 1 ст. л.
- Спеції для свинини – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Вода – 250-300 мл
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Попередньо очищаємо цибулину і морквину, обполіскуємо.
Крок 2. Промите м’ясо ріжемо на кубики середньої величини.
Крок 3. На розпеченому олії смажимо свинину близько п’яти хвилин при сильному нагріванні.
Крок 4. Викладаємо до м’яса моркву, нарізану брусочками і цибулю, нарізану шматочками, перемішуємо і трохи зменшуємо вогонь, обсмажуємо ще 5 хвилин.
Крок 5. Посипаємо інгредієнти борошном, спеціями і сіллю – заважаємо.
Крок 6. Через 3-4 хвилини вливаємо воду.
Крок 7. Закрити посуд кришкою і тушкуємо страву на мінімальному вогні 30-40 хвилин.
Крок 8. До столу подаємо, щедро присмачивши овочевою підливою. Приємного апетиту!