Смажена свинина на сковороді – 10 смачних рецептів з покроковими фото

Свинина з цибулею та морквою на сковороді

Свинина з цибулею та морквою на сковороді – ситне і апетитна страва, що різноманітить ваш звичний раціон і привнесе щось нове. Класичне поєднання інгредієнтів здивує вас своїм яскравим смаком і насиченим ароматом, а як гарнір відмінно підійде молода картопля з маслом і кропом.

Час готування – 55 хв.

Час приготування – 15-20 хв.

Порції – 3-4.

Склад:

  • М’якоть свиняча – 400 гр.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Спеції для свинини – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Вода – 250-300 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Попередньо очищаємо цибулину і морквину, обполіскуємо.

Крок 2. Промите м’ясо ріжемо на кубики середньої величини.

Крок 3. На розпеченому олії смажимо свинину близько п’яти хвилин при сильному нагріванні.

Крок 4. Викладаємо до м’яса моркву, нарізану брусочками і цибулю, нарізану шматочками, перемішуємо і трохи зменшуємо вогонь, обсмажуємо ще 5 хвилин.

Крок 5. Посипаємо інгредієнти борошном, спеціями і сіллю – заважаємо.

Крок 6. Через 3-4 хвилини вливаємо воду.

Крок 7. Закрити посуд кришкою і тушкуємо страву на мінімальному вогні 30-40 хвилин.

Крок 8. До столу подаємо, щедро присмачивши овочевою підливою. Приємного апетиту!