Смажена свинина на сковороді – 10 смачних рецептів з покроковими фото

Шматочки свинини в соєвому соусі на сковороді

Шматочки свинини в соєвому соусі на сковороді – це страва на азіатський манер, яке давно набуло популярності і в наших широтах, що зовсім не дивно, адже смак і аромат вражають ще в процесі приготування. М’ясо, просякнуте солоним соусом, здивує вас своєю ніжною текстурою.

Час готування – 1 ч. 20 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 3.

Склад:

  • Свинина – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • соєвий Соус – 3 ст. л.
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Спеції для м’яса – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. М’ясо ретельно промиваємо і даємо час обсохнути, ріжемо на шматки, приблизно, як для шашлику.

Крок 2. Цибулину нарізаємо півкільцями і висипаємо в ємність до м’яса, додаємо спеції, трохи солі і соєвий соус.

Крок 3. Свинину старанно перемішуємо з добавками, прикриваємо кришкою або плівкою і ставимо на полицю холодильника на одну годину.

Крок 4. Далі, переміщаємо вміст посуду на сковороду з маслом і приступаємо до термічної обробки.

Крок 5. Готуємо страву на полум’я, трохи нижче середнього протягом 15-20 хвилин.

Крок 6. Розкладаємо м’ясо з глибоким чашах і запрошуємо сім’ю до обіду. Приємного апетиту!