Шматочки свинини в соєвому соусі на сковороді
Шматочки свинини в соєвому соусі на сковороді – це страва на азіатський манер, яке давно набуло популярності і в наших широтах, що зовсім не дивно, адже смак і аромат вражають ще в процесі приготування. М’ясо, просякнуте солоним соусом, здивує вас своєю ніжною текстурою.
Час готування – 1 ч. 20 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 3.
Склад:
- Свинина – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- соєвий Соус – 3 ст. л.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Спеції для м’яса – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. М’ясо ретельно промиваємо і даємо час обсохнути, ріжемо на шматки, приблизно, як для шашлику.
Крок 2. Цибулину нарізаємо півкільцями і висипаємо в ємність до м’яса, додаємо спеції, трохи солі і соєвий соус.
Крок 3. Свинину старанно перемішуємо з добавками, прикриваємо кришкою або плівкою і ставимо на полицю холодильника на одну годину.
Крок 4. Далі, переміщаємо вміст посуду на сковороду з маслом і приступаємо до термічної обробки.
Крок 5. Готуємо страву на полум’я, трохи нижче середнього протягом 15-20 хвилин.
Крок 6. Розкладаємо м’ясо з глибоким чашах і запрошуємо сім’ю до обіду. Приємного апетиту!