Смажена свинина на сковороді – 10 смачних рецептів з покроковими фото

Смажена свинина з капустою на сковороді

Смажена свинина з капустою на сковороді – ситне комплексне блюдо, приготувавши яке, ви не витратите багато часу і нагодувати всю сім’ю. Для цього рецепта можна використовувати, як свіжу капусту, так і квашену – смачно буде в будь-якому випадку.

Час готування – 1 ч. 20 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Свинина – 700 гр.
  • Капуста – 700 гр.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Олія соняшникова – 4 ст. л.
  • Хмелі-сунелі – 1 ч. л.
  • Кріп сушений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Обробляємо шматок свинини, позбавляємося від великих прожилок та щільних плівок.

Крок 2. Зачищену м’якоть ріжемо брусками вздовж волокон.

Крок 3. Укладаємо нарізку в глибоку тарілку.

Крок 4. Присмачую основний компонент хмелі-сунелі, сушеним кропом.

Крок 5. Вмішуємо спеції до м’яса й, прикривши кришкою, ставимо в холод мінімум на годину.

Крок 6. Після закінчення часу, нагріваємо олію і підсмажуємо очищені зубки часнику до утворення апетитною скоринки.

Крок 7. Додаємо соломку з свинини.

Крок 8. Обсмажуємо м’ясо до напівготовності.

Крок 9. Солимо, орієнтуючись на свої смакові уподобання.

Крок 10. Вводимо нарізану цибулю.

Крок 11. Перемішуємо і смажимо ще близько 5 хвилин.

Крок 12. Зверху викладаємо тонко нашатковану капусту.

Крок 13. Прикриваємо складові кришкою і тушкуємо на повільному полум’ї, періодично помішуючи.

Крок 14. Як тільки капуста стала м’якою – підсипаємо подрібнену зелень.

Крок 15. Перемішуємо і через 5 хвилин переходимо до сервіровці апетитного страви.

Крок 16. Готуйте і отримуйте задоволення!