Смажена свинина з капустою на сковороді
Смажена свинина з капустою на сковороді – ситне комплексне блюдо, приготувавши яке, ви не витратите багато часу і нагодувати всю сім’ю. Для цього рецепта можна використовувати, як свіжу капусту, так і квашену – смачно буде в будь-якому випадку.
Час готування – 1 ч. 20 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Свинина – 700 гр.
- Капуста – 700 гр.
- Цибуля – 1 шт.
- Часник – 3 зуб.
- Олія соняшникова – 4 ст. л.
- Хмелі-сунелі – 1 ч. л.
- Кріп сушений – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Обробляємо шматок свинини, позбавляємося від великих прожилок та щільних плівок.
Крок 2. Зачищену м’якоть ріжемо брусками вздовж волокон.
Крок 3. Укладаємо нарізку в глибоку тарілку.
Крок 4. Присмачую основний компонент хмелі-сунелі, сушеним кропом.
Крок 5. Вмішуємо спеції до м’яса й, прикривши кришкою, ставимо в холод мінімум на годину.
Крок 6. Після закінчення часу, нагріваємо олію і підсмажуємо очищені зубки часнику до утворення апетитною скоринки.
Крок 7. Додаємо соломку з свинини.
Крок 8. Обсмажуємо м’ясо до напівготовності.
Крок 9. Солимо, орієнтуючись на свої смакові уподобання.
Крок 10. Вводимо нарізану цибулю.
Крок 11. Перемішуємо і смажимо ще близько 5 хвилин.
Крок 12. Зверху викладаємо тонко нашатковану капусту.
Крок 13. Прикриваємо складові кришкою і тушкуємо на повільному полум’ї, періодично помішуючи.
Крок 14. Як тільки капуста стала м’якою – підсипаємо подрібнену зелень.
Крок 15. Перемішуємо і через 5 хвилин переходимо до сервіровці апетитного страви.
Крок 16. Готуйте і отримуйте задоволення!