Смажена свинина з картоплею
Смажена свинина з картоплею – це блюдо, яке ідеально підходить для смачного і ситного обіду, який припаде до смаку кожному, хто з’їсть хоча б вилочку. В рецепті використовуються тільки прості і доступні продукти, які найчастіше є під рукою. Поетом уважно читаємо покрокову «інструкцію» і приступаємо!
Час готування – 35 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Картопля – 500 гр.
- Свинина – 200 гр.
- Цибулина – 1 шт.
- Масло рослинне – 50 мл
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Нарізану кубиком свинину викладаємо на сковорідку з розігрітою олією.
Крок 2. Як тільки м’ясо придбало скоринку, додаємо цибульні півкільця, перемішуємо і продовжуємо термічну обробку.
Крок 3. Через 5-6 хвилин у ту ж сковороду відправляємо почищену картоплю, нарізану довільними шматочками.
Крок 4. М’ясо з овочами перемішуємо, прикриваємо кришкою і смажимо протягом 5-7 хвилин. Після інгредієнти присмачую сіллю і чорним перцем.
Крок 5. Доводимо страву до м’якості картоплі, присипаємо рубаною зеленню і знімаємо з конфорки.
Крок 6. Доповнюємо страва свіжими овочами і приступаємо до дегустації. Приємного апетиту!