Свинина в сметані на сковороді
Свинина в сметані на сковороді – це ніжне і тане в роті блюдо, в якому кубики свинини розходяться по волокнах при мінімальному натисканні виделкою. Подавати таку страву рекомендуємо з вершковим картопляним пюре або макарони твердих сортів пшениці.
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Свинина – 300 гр.
- Сметана – 120 гр.
- Цибулина – 1 шт.
- Кетчуп (солодкий) – 60 гр.
- Гірчиця американська – 30 гр.
- Вода – 50 мл
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Паприка солодка мелена – за смаком.
- Часник гранульований – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Обполіскуємо свинячу м’якоть водою, насухо витираємо паперовими серветками і нарізаємо довільними невеликими скибочками.
Крок 2. Цибулину без лушпиння ріжемо чверть кільцями.
Крок 3. Для підливи в піалі об’єднуємо гірчицю, кетчуп, сметану, спеції та сіль – старанно перемішуємо до однорідності.
Крок 4. У соус підливаємо трохи води і при необхідності досолює.
Крок 5. Розігріваємо олію в товстостінній сковороді і пасеруємо цибулю, після додаємо свинину і обсмажуємо близько 4 хвилин.
Крок 6. Заливаємо м’ясо з овочами підливою, зменшуємо полум’я і накриваємо кришкою – тушкуємо протягом 15-20 хвилин, відразу ж готуємо та подаємо.
Крок 7. Приємного апетиту!