Смажена свинина на сковороді – 10 смачних рецептів з покроковими фото

Свинина в сметані на сковороді

Свинина в сметані на сковороді – це ніжне і тане в роті блюдо, в якому кубики свинини розходяться по волокнах при мінімальному натисканні виделкою. Подавати таку страву рекомендуємо з вершковим картопляним пюре або макарони твердих сортів пшениці.

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 2.

Склад:

  • Свинина – 300 гр.
  • Сметана – 120 гр.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Кетчуп (солодкий) – 60 гр.
  • Гірчиця американська – 30 гр.
  • Вода – 50 мл
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Паприка солодка мелена – за смаком.
  • Часник гранульований – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Обполіскуємо свинячу м’якоть водою, насухо витираємо паперовими серветками і нарізаємо довільними невеликими скибочками.

Крок 2. Цибулину без лушпиння ріжемо чверть кільцями.

Крок 3. Для підливи в піалі об’єднуємо гірчицю, кетчуп, сметану, спеції та сіль – старанно перемішуємо до однорідності.

Крок 4. У соус підливаємо трохи води і при необхідності досолює.

Крок 5. Розігріваємо олію в товстостінній сковороді і пасеруємо цибулю, після додаємо свинину і обсмажуємо близько 4 хвилин.

Крок 6. Заливаємо м’ясо з овочами підливою, зменшуємо полум’я і накриваємо кришкою – тушкуємо протягом 15-20 хвилин, відразу ж готуємо та подаємо.

Крок 7. Приємного апетиту!